SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa Belediyesi MGA Bilardo Takımı çifte şampiyonluk elde etmeye çok yakın

Gazimağusa Belediyesi MGA Bilardo Takımı çifte şampiyonluk elde etmeye çok yakın

Gazimağusa Belediyesi'nin Mağusa Gelişim Akademisi bünyesindeki takımlardan Bilardo takımı, hem Bilardo Ligi'nde hem de KKTC Bilardo Federasyon Kupası'nda şampiyonluğun en büyük adayı durumunda. Bilardo Ligi'nin bitimine 3 hafta kala bir galibiyet alması durumunda şampiyonluk elde edecek Bilardo Takımı, KKTC Bilardo Federasyon Kupası'nda yarı finale kalarak turnuvanın en favori takımları arasında yer alıyor.

Yayın Tarihi: 27/05/15 14:48
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa Belediyesi MGA Bilardo Takımı çifte şampiyonluk elde etmeye çok yakın
A- A A+
Bilardo Takımı'nın Antrenörü Mehmet Şanlısoy, Bilardo Ligi'nde mücadele eden takımın son 3 haftada 1 galibiyet alması durumunda şampiyon olacağını, federasyon kupasında da en favori takım olarak çifte şampiyonluğa yakın olduklarını söyledi. Takımdaki 8 oyuncudan 5'inin genç milli takımında oynadığını, ancak genç oyuncuların ligde büyükler ile mücadele ettiğine dikkat çeken Şanlısoy, takımın şampiyon olması durumunda bilardoda ambargo olmadığı için Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını söyledi.

Takımdaki oyuncuların milli takım ile birlikte Temmuz ayında Viyana'ya gideceğini, milli takımdaki 6 oyuncudan 5'inin Gazimağusa Belediyesi MGA Bilardo Takımı'nın oyuncusu olduğunu belirtti. Avrupa Genç Milli Takımlar Turnuvası'nın 19 Temmuz'da yapılacağını, ülke adına oyuncularımızdan altın madalya beklediklerini ifade etti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.