SPOR
okuma süresi: 3 dak.

"Başkan, Federasyonu tek başına yönetmek istiyor"

"Başkan, Federasyonu tek başına yönetmek istiyor"

Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi, 14 kulübün imzasını taşıyan yazılı dilekçeyi vermek istediğinde, yoğun olduğu cevabı veren Sertoğlu'nun, birkaç saat içerisinde kulüpleri arayarak imzalarını geri çektirmesi ve yönetim kurulunu toplayarak karar üretip, basına dağıtmasını trajikomik olarak nitelendirdi

Yayın Tarihi: 31/05/15 08:12
okuma süresi: 3 dak.
"Başkan, Federasyonu tek başına yönetmek istiyor"
A- A A+

K-Pet 1'inci Ligi takımlarından Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu'nun yalnız başına yönetme anlayışına dikkat çekerek, "İşte sorun tam da buradadır" dedi.

Başkan Tahsin Mertekçi, 14 kulübün imzasını taşıyan yazılı dilekçeyi vermek istediğinde, yoğun olduğu cevabı veren Sertoğlu'nun, birkaç saat içerisinde kulüpleri arayarak imzalarını geri çektirmesi ve yönetim kurulunu toplayarak karar üretip, basına dağıtmasını "trajikomik" ve "düşündürücü" olarak nitelendirdi.

İmzaların noter tasdikli olması, aslında kulüplerin Olağanüstü Genel Kurul çağrısını zorlaştırma ve imkansız hale getirmek olduğunu belirten Mertekçi, "Şimdi biz de sormaz mıyız, 14 kulüp başkanının imzası olan bir evrakı kabul etmeyen Sertoğlu, imzasını geri çektiği iddia ettiği kulüplerden bırakın noter onayını, her hangi imzalı bir yazı aldı mı?" diye sorgulamasını sürdürdü.

Bugün Bize, Yarın Size

KTFF Başkanı Sertoğlu'nun adı geçen kulüp başkanlarını telefonla arayarak, onları belki de tehdit ettiğini ima eden Mertekçi, "Bizler Yalova Spor Kulübü olarak 14 kulübün imzasını taşıyan bir tutanakla KTFF Olağanüstü Genel Kurulu'nun çağrılmasını talep ettik. Bu imzaların doğru olup olmaması sorgulanabilir elbette. Ancak imzaların geri çekildiğini KTFF Başkanı açıklayamaz. İlgili kulüpler çıkar ve kendileri açıklar" iddiasında bulundu.

"KTFF Başkanı Sayın Hasan Sertoğlu yalnız başına ve kendi istediği yönde hareket ediyor" diyen Başkan Mertekçi, "İşte sorun tam da buradadır. Tehlike budur. Bugün Yalova'ya yapılan, dün olduğu gibi yarın da kendine yakın birkaç kulüp hariç diğer kulüplere de yapılmaya devam edilecektir" iddiasında bulundu.

Neden Çekiniyor?

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun yaşananların konuşulmasından, diğer kulüplerin bilmesinden korktuğunu, çünkü haklı olduklarını belirten Yalova Spor Kulübü Başkanı Tahsin Mertekçi, "Çünkü Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu kararları, hakem ve gözlemci raporları haksız, taraflı ve tutarsızdır. Bunları her an ispatlayabiliriz" dedi ve ekledi, "Ha yok, Yüksek İdare Mahkemesi'ne gitmek için gerekli üçte iki çoğunluk oyu alacağımızdan korkuyorsa, o zaman Sayın Sertoğlu bir gün bile o mevkide durmamalı, istifa etmelidir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.