SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Dumlupınar hızlı başladı

Dumlupınar hızlı başladı

Bu sezon Süper Lig hedefiyle yola çıkmaya hazırlanan Dumlupınar takımı güçlendirmek için iki önemli transfer gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 27/06/15 10:19
okuma süresi: 1 dak.
Dumlupınar hızlı başladı
A- A A+

Takımın teknik direktörlüğüne Sedat Devecioğlu'nu getirdikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Dumlupınar geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen Mehmet Çavuş ve Hüseyin Gökşan'ı transfer etti.

Bonservisli olarak Dumlupınar kadrosuna dahil olan iki futbolcu dün kulüp başkanı Güneş Güneşoğlu'nun ofisinde formalarını aldı.

Dumlupınar Kulüp Başkanı Güneş Güneşoğlu önümüzdeki sezon süper lig hedefiyle yola çıkacaklarını ve bu bağlamda teknik direktör Sedat Devecioğlu ile bu konuda belirledikleri bölgelere transfer yapacaklarını kaydetti.

Güneşoğlu Değirmenlik'te başarılı bir sezon geçiren Şevki ve Yeniboğaziçi'nde oynayan ancak bonservisi Yalova'da olan Mustafa Tekpınar ile anlaşmaya çalışcaklarını söyledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.