SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Son karar Atınç'ın!

Son karar Atınç'ın!

Beşiktaş, 21 yaşındaki stoperi Atınç Nukan'ı isteyen, Alman ekibi RB Leipzig ile 6 milyon euro bonservis karşılığında anlaşmaya vardı. Genç oyuncu gitme yönünde karar verirse anlaşma resmiyete dökülecek.

Yayın Tarihi: 28/06/15 09:42
okuma süresi: 1 dak.
Son karar Atınç'ın!
A- A A+

Beşiktaş, Almanya ikinci lig ekibi RB Leipzig ile 5 milyon euro'su peşin, 1 milyon euro'su daha sonra ödenmesi koşulu ile Atınç Nukan'ın transferi konusunda mutabakata vardı.

21 yaşındaki futbolcu ise henüz son kararını vermedi. En azından bir sezon daha Beşiktaş'ta kalmak istediği bilinen genç stoper, gitme yönünde karar verirse resmi anlaşma gerçekleşecek.

Siyah beyazlı takımın teknik patronu Şenol Güneş'in, kadroda kalmasını istediği Atınç, gelen teklifi geri çevirir ise Beşiktaş formasını giymeye devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.