SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yiğitcan Hekimoğlu Balkan Şampiyonası kadrosunda

Yiğitcan Hekimoğlu Balkan Şampiyonası kadrosunda

25-26 temmuz 2015 tarihlerinde Türkiyenin Erzurum şehrinde düzenlenen 1. Sprint ve Bayrak Yarışlarının ikinci gününde 200m'de yarışan milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu rüzgara karşı koşmasına rağmen (-1.4) 21.35sn ile kariyerinin en iyi ikinci derecesine imza attı.

Yayın Tarihi: 27/07/15 07:41
okuma süresi: 1 dak.
Yiğitcan Hekimoğlu Balkan Şampiyonası kadrosunda
A- A A+
İki gün boyunca yapılan yarışmalar sonucunda oluşturulan Balkan Şampiyonası kadrosunda yeralmayı hakeden atletimiz başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Bugün Ankara'ya dönecek olan temsilcilerimiz Romanya'nın Piteşti şehrinde gerçekleştirilecek olan Balkan Şampiyonası için kampa katılacak. Yiğitcan Hekimoğlu' 'Hocamla koyduğumuz hedeflere birer birer ulaştığımız için çok mutluyum , yaşanan başarılara yenilerini eklemek için dahaçok çalışacağım'' dedi. Yiğitcan'ın formunu değerlendiren antrenörü Celal Keleş ise '' kendilerine gösterilen ilgiden beklentilerin de arttığının bilincinde olduklarını ve buna cevap verecek performansı ortaya koyacak yeterliliğe sahip olduklarını'' belirtti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.