SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Esentepe Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası'na kayıtlar başlıyor

Esentepe Belediyesi  Plaj Hentbol Turnuvası'na kayıtlar başlıyor

5-6 Eylül tarihlerinde Esentepe Belediyesi Halk Plajı'nda gerçekleşecek Esentepe Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası'na kayıtlar bugün başlıyor.

Yayın Tarihi: 30/08/15 16:57
okuma süresi: 1 dak.
Esentepe Belediyesi  Plaj Hentbol Turnuvası'na kayıtlar başlıyor
A- A A+

Hentbol Federasyonunun Esentepe Belediyesi sponsorluğunda düzenleyeceği sezonun üçüncü plaj hentbolu turnuvasında yıldızlar ve büyükler olmak üzere dört kategoride kayıt kabul ediliyor. Kayıtlar 2236277 numaralı telefondan veya federasyon sekreterliğinde 31Ağustos- 3Eylül tarihlerinde 14:00-18:00 saatlerinde yapılabilecek.

Hentbol Federasyonu turnuvaya ilginin yoğun olduğunu ve takım sayılarına sınırlama getirilebileceğini duyurdu . Turnuvaya Lefkoşa bölgesinden katılacak sporcu ve hentbolseverler için Cumartesi ve Pazar sabahları saat 08:00'de federasyon önünden otobüs kalkacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.