SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Bankalarda gol şov sürüyor

Bankalarda gol şov sürüyor

Türk Bankası'na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası" bol gollü ve heyecanlı karşılaşmalar ile sürüyor.

Yayın Tarihi: 04/09/15 16:00
okuma süresi: 1 dak.
Bankalarda gol şov sürüyor
A- A A+

Bu yıl 11'incisi düzenlenen turnuvanın dördüncü gün maçlarında iki karşılaşmada kale ağları 27 kez havalandı.

Çekişmeli maçlar

Göçmenköy Halı Sahası'nda yapılan C grubu maçlarında Türkiye İş Bankası ve Şekerbank günü galibiyetle kapatan takımlar oldu. Çekişmeli geçen maçların ilki Türkiye İş Bankası ile Türkiye Ziraat Bankası arasında oynandı. Mücadeleyi 5-2 Türkiye İş Bankası kazandı. 20 golün atıldığı Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile Şekerbank arasındaki karşılaşmanın galibi ise 11-9'luk skorla Şekerbank oldu.

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'na 8 Eylül 2015 Salı günü yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek. Göçmenköy Halı Sahası'nda oynanacak ikinci hafta maçların programı şöyle:

Saat 19.00: Kooperatif Merkez Bankası-Creditwest Bank

Saat 20.00: Limasol Türk Kooperatif Bankası-Türkiye Halk Bankası

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.