SPOR
okuma süresi: 2 dak.

CapitalBank çeyrek finalde

CapitalBank çeyrek finalde

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nda C grubunda mücadele eden CapitalBank çeyrek finale kaldı.

Yayın Tarihi: 07/10/15 16:50
okuma süresi: 2 dak.
CapitalBank çeyrek finalde
A- A A+

Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"na önceki gün C grubunda yapılan tek maçla devam edildi. Grup lideri Türkiye İş Bankası ile berabere kalan CapitalBank puanını 10'a yükselterek, adını çeyrek finale yazdırdı.

Çekişmeli maç

Göçmenköy Halı Sahası'nda oynanan CapitalBank-Türkiye İş Bankası arasındaki maçta karşılıklı goller vardı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Türkiye İş Bankası karşısında ikinci yarıda toparlanan CapitalBank, oyunda dengeyi sağlamayı başararak 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla puanını 10'a çıkaran CapitalBank, çeyrek finale kaldı.

Gecenin ikinci maçında ise Türkiye Ekonomi Bankası sahaya çıkmayınca Türkiye Ziraat Bankası karşılaşmayı hükmen 3-0 kazandı.

Gruplarda son maç

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda grup maçları 7 Ekim Çarşamba akşamı oynanacak tek karşılaşma ile tamamlanacak. Şekerbank ve KKTC Merkez Bankası arasında oynanacak olan karşılaşma 19.00'da başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.