SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Girne Limanı'ndan ralli geçti

Girne Limanı'ndan ralli geçti

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun organize ettiği KKTC Ralli Şampiyonası'nın 8'inci ayağı ve Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6'ncı ayağı Kuzey Kıbrıs Rallisi, Girne Seyirci Özel Etabı ile başladı.

Yayın Tarihi: 10/10/15 09:20
okuma süresi: 2 dak.
Girne Limanı'ndan ralli geçti
A- A A+

Girne şehir içinde hazırlanan 2.2 kilometrelik seyirci özel etabı ile başlayan ralli de 27 ekip mücadele etti. Seyircilerin yoğun ilgisiyle izlenen seyirci özel etabında ekipler The Colony Hotel önünden start alarak Ziya Rızkı Caddesi, Ersin Aydın Sokak, Kordonboyu Caddesi, Dallas Büfe önü, Canbolat Caddesi, Efeler Sokak (Bandabuliya önü), Sertaç Sevim Kalebey Sokak'dan geçerek Baldöken Otopark içine girerek etabı tamamladıar.

Skoda Fabia S2000 aracı ile start alan Fikri Macila – Mehmet Mişon iklilisi elde ettikleri 2:04.9 derece ile etabı ilk sırada tamamlarken 0.5 saniye farkla ikinci sırada Ford Fiesta S2000 aracı ile Orhan Avcıoğlu – Burçin Korkmaz, liderden 1 saniye farkla üçüncü sırada ise Mitsubishi Lancer Evo 6 aracı ile Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu ikilisi yer aldı.

Rallide bugün ekipler Güzelyalı, Kanlıköy ve Kozan etaplarını ikişer kez geçerek 17:40'tan itibaren Atatürk Spor Kompleksi'nde bulunan servis alanında günü tamamlayacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.