SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Yıldızlar satranç şampiyonası başlıyor

Yıldızlar satranç şampiyonası başlıyor

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 yaş grupları yıldızlar satranç şampiyonası 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde Salamis Bay Hotel/Gazimağusa'da yapılacak. Sponsorluğunu Türkiye İş Bankasının yaptığı satranç şampiyonasına bu yıl rekor katılımla 127 satranç sporcusu katılıyor. 12 -18 yaş arasındaki sporcular,7 yaş grubunda; genel kategori ve kızlar kategorisi olmak üzere 14 kategori yarışacaklar.

Yayın Tarihi: 27/11/15 14:12
okuma süresi: 1 dak.
Yıldızlar satranç şampiyonası başlıyor
A- A A+

Başhakemliğini Ahmet Kansal'ın yapacağı turnuvada sporcular 60 dakika + 30 saniye eklemeli tempo düşünme süresi ile yarışacaklar. Her kategoride ilk üçe giren sporcular milli takım havuzuna girmeye hak kazanacaktır. Ayrıca her kategoride ilk üçe giren sporculara kupa, dördüncü ve dördüncü ile eş puanlılara Plaket, tüm sporculara madalya ve katılım belgesi verilecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.