SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Eliz, teklerde yarı final, çiftlerde final oynama başarısı gösterdi

Eliz, teklerde yarı final, çiftlerde final oynama başarısı gösterdi

Ülkemizin başarılı tenisçisi Eliz Maloney Yorgancı, İsveç'de Uluslararası Tenis Federasyonu'nun (ITF) organize ettiği 18 yaş turnuvasında, teklerde yarı final, çiftlerde ise final oynama başarısını gösterdi. İsveç'de ardarda iki turnuvaya katılan Eliz, başarılı iki hafta geçirdi.

Yayın Tarihi: 16/01/16 10:01
okuma süresi: 2 dak.
Eliz, teklerde yarı final, çiftlerde final oynama başarısı gösterdi
A- A A+

Yıldız tenisçi yaklaşık 3 hafta önce Uluslararası Tenis Federasyonu'nun (ITF) organize ettiği 18 Yaş altı, iki ITF turnuvasına katılamak için İsveç'e seyehat etmişti. Geçtiğimiz hafta çiftler kategorisinde ilk turnuvanın şampiyonu olan Eliz, teklerde de yarı final oynamıştı.

Turnuvanın hemen bittiminden sonra, 11 ve 16 Ocak tarihleri arasında İsveç'in Malmo şehrinde yine Uluslararası Tenis Federasyonunun organize ettiği "Euro Elite Junior ITF Malmo Open" turnuvasına katılan Eliz 18 yaş tekler kategorisinde hiç set vermeden yine yarı finale kadar yükseldi ve zorlu bir maçtan sonra, son iki turnuvanın şampiyonu Ida Jarlskog'a mağlüp düştü. Çiftler kategorisinde ise Danimarkalı partneri Olga Helm ile sıkı sıkı ya geçen final maçını 6-7 ve 6-7 kaybederek ikinci oldu.

İsveç'de başarılı iki hafta geçiren Eliz, bu akşam antraman yaptığı İngiltere'ye dönecek. Eliz'in üç hafta sonra Danimarka'da yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılması bekleniyor.

Eliz, kendisine destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Metgin Ltd ve Oero Trading Ltd direktörlerine ve KKTC Spor Dairesine teşekkür ederek, sağladıkları destek ve sponsorlukların bu başarılarında unutulmaz olduğunu belirterek başarılarını paylaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.