SPOR
okuma süresi: 4 dak.

MIC 2016 dün resmi açılış ile başladı: Galibiyet kaçtı, 1-1

MIC 2016 dün resmi açılış ile başladı: Galibiyet kaçtı, 1-1

KTFF U14 takımının da bulunduğu MIC 2016 dün resmi açılış ile başladı. Takımımız ilk maçta İsrail temsilcisi ile berabere kaldı

Yayın Tarihi: 24/03/16 07:45
okuma süresi: 4 dak.
MIC 2016 dün resmi açılış ile başladı: Galibiyet kaçtı, 1-1
A- A A+

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve KTFF U14 karmasının "CTFA Stars" adıyla katıldığı Uluslararası Akdeniz Kupası'nda heyecan dün başladı. KTFF U14 Milli Takımı ilk maçında İsrail'in Hapoel Raanana takımı ile karşılaştı. Mont-Ras Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle noktalandı. Çok yoğun bir rüzgar altında oynanan karşılaşmada takımımızın golünü Hüseyin Adem kaydetti.

Rüzgâra karşı iyi savunma

Karşılaşmaya rüzgârı karşısına alarak başlayan U14 takımımız savunmada çok iyi bir oyun sergiledi. Rakibine çok fazla pozisyon vermeyen KTFF takımı, kalesinde gördüğü ilk tehlikede rüzgârın da azizliğine uğradı ve kalesinde golü görerek 1-0 yenik duruma düştü. Bu golden sonra rüzgara karşı oynamasına rağmen baskılı bir oyun sergileyen U14 takımımız geliştirdiği kontra atakta, Ali Bayır'ın pasında Hüseyin Adem'in şık golüyle skora dengeyi getirdi. Golden sonra kompakt bir oyun sergileyen ve rakibin rüzgârı avantaj olarak kullanmasına engel olan milliler, savunmada gösterdiği dirençle soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

Baskı sonuç vermedi

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan kırmızı beyazlı ekip, devre boyunca deyim yerindeyse 'tek kale' oynadı. Sürekli kanatlardan hücum organizasyonları geliştiren takımımız, yakaladığı şut pozisyonlarında bir türlü kaleyi bulamadı. Rakibinin kendi yarı alanından çıkmasına izin vermeyen ve önde baskı uygulayan millilerimizin baskısı dakikalar ilerledikçe artsa da bu sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Bugün iki maç oynanacak

Öte yandan grubumuzda oynanan bir diğer karşılaşmada Gimnastic Manresa ile DDSL takımları 0-0 berabere kaldı. Bu durumda gruptaki tüm takımlar 1'er puanda ilk maçlarını tamamladı. Takımımız bugün grup maçlarını tamamlayacak ve iki karşılaşmaya çıkacak. TSİ 11.00'de DDSL ile Mont-Ras'da karşılaşacak olan milliler, TSİ 18.00'de Begur'da Gimnastic Manresa takımı ile karşılaşacak. Takımımız bu maçlardan alacağı sonuca göre gruptaki durumunu belirleyecek.

Görkemli açılış

Turnuvanın açılışı dün TSİ 11.00'de yapıldı. Müthiş bir kalabalığın takip ettiği ve çok renkli görüntülere sahne olan açılış seremonisinde katılan tüm takımlar bayraklarıyla stattaki yerini aldı. Girona FC Stadyumu'nda yapılan görkemli açılışta çeşitli dans gösterilerinin yapılmasının ardından açılış maçı olan Barcelona ile Girona takımları karşı karşıya geldi. Gerçekleşen açılışta İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Tottenham Hotspur menajeri Mauricio Pochettino da yer alırken, başarılı teknik direktör açılışa katılan oyuncularla yakından ilgilendi.

CTFA STARS 1-1 HAPOEL RAANANA

Stat: Mont-Ras

CTFA Stars: Hüseyin Hanalp, Arda Aşina, Hüseyin Adem, Soyer, İbrahim, Semih, Mustafa, Ali Bayır, Hasan, Arseven, Mert, Hasan Karabina, Hasan Kordal, Kaan Mustafa, Emre, Osman, Ramadan, Arda Öner

Hapoel Raanana: Ido Arav, Itamar, Gilad, Omri, Tomer, Guy, Idan, Guy John, Dor, Eyal, Shai Goren, Yali Kagan, Yotam, Liav, Emri Gad, Yoav, Dan, Stav, Tal Torgeman, Ben Troub

Goller: Dk.13 Hüseyin Adem (CTFA Stars) - Dk.8 Tal Torgeman (Hapoel Raanana)

Eren ŞİŞİK (KTSYD-Barcelona)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.