SPOR
okuma süresi: 2 dak.

KKTC Kickboks Milli Takımı Türkiye'de mücadele ediyor

KKTC Kickboks Milli Takımı Türkiye'de mücadele ediyor

KKTC Kickboks Milli Takımı Türkiye'de gerçekleştirilmekte olan şampiyonada mücadele ediyor.

Yayın Tarihi: 10/04/16 10:43
okuma süresi: 2 dak.
KKTC Kickboks Milli Takımı Türkiye'de mücadele ediyor
A- A A+

15 Ülkeden 300 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın ilk gününde Full Contact'da mücadele eden sporcumuz Şehmuz Bozkır elde ettiği bir galibiyet ile 3'üncülük kürsüsüne çıkmayı başardı

Türkiye'de gerçekleştirilmekte olan Uluslararası Kickboks Şampiyonasında sporcumuz Şehmuz Bozkır 3'üncü oldu.

Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından 08-10 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Federasyon Başkanlarına plaket takdim edildi. KKTC, Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Hırvatistan, Kosova, Makedonya, Danimarka, İran, Irak, Filistin, İsrail, Başkurdistan ve Güney Afrika olmak üzere toplam 15 ülkeden 300 sporcunun yer aldığı şampiyonada KKTC 8 sporcudan oluşan Milli Takım ile mücadele ediyor.

Antalya Kepez'de gerçekleştirilmekte olan turnuvanın ilk gününde Fule Contact'da mücadele eden sporcumuz Şehmuz Bozkır ilk karşılaşmasında Türkiyeli rakibini saf dışı bırakırken, 2'nci karşılaşmasında yine Türkiyeli rakibine mağlup olmasına rağmen 3'üncülük kürsüsüne çıkmayı başaran sporcumuz oldu. Sporcularımızdan 57 Kg.da Mustafa Boz yiğit Türkiyeli rakibine mağlup olup elenirken, 57 Kg. Semi Contac'ta mücadele eden sporcumuz Emre Serin de Türkiyeli rakibine sayı ile mağlup olup elenmekten kurtulamadı. 63. Kg. "Gençler"de mücadele eden sporcumuz Metehan İlhan ilk maçını kazanarak tur atlarken, 74 Kg.'da mücadele eden sporcumuz Erden Akkaya tur atlama başarısı gösteren diğer sporcumuz oldu.

Kızlarda ise 60 Kg.'da Nazmiye Paşa ile 65 Kg.'da Sana Cansu Demir devam etmekte olan turnuvada rakiplerinin belirlenmesinin ardından ilk karşılaşmalarına çıkacaklar.

Şampiyonada sabah saat 09.30 'da başlayan ilk gün karşılaşmaları gün boyu devam ederek gece 23.00'de sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.