SPOR
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ Dalış Kulübü sezonu açtı

UKÜ Dalış Kulübü sezonu açtı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Dalış Kulübü sezonu açtı. Havaların ısınması ile birlikte öğrenciler UKÜ Dalış Kulübü'nün düzenlediği tüple dalış etkinliğine katıldı.

Yayın Tarihi: 14/04/16 17:02
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ Dalış Kulübü sezonu açtı
A- A A+
Girne Denizkızı Sahili'nde yapılan dalış etkinliğine 15 öğrenci katıldı. Katılımcılara dalış öncesinde deneyimli eğitmenler tarafından kısa bir eğitim verildi.

"Etkinliğimizin geri dönüşleri çok olumlu oldu"

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Dalış Kulübü Başkanı Can Pehlivanoğlu ilk kez dalış gerçekleştirenlerin bu tarz etkinliklerin daha fazla olmasını talep ettiklerini, kulüp olarak onların bu isteğini yerine getireceklerini belirtti. Pehlivanoğlu bu konuda desteklerini esirgemeyen UKÜ yönetimine Kulüp adına teşekkür ederek, "Etkinliğimizin geri dönüşleri çok olumlu oldu." dedi.

"Maviler altındaki bu şehri herkesin görmesi gerekir"

Etkinliğe katılanlar arasında yer alan UKÜ İşletme Kulübü Başkanı Özkul Haraç ise dalış etkinliğinden çok keyif aldığını anlattı. Tüple dalış sporunu ilk defa yapmasına rağmen sağlanan profesyonel eğitmen desteği sayesinde hiç zorlanmadığını vurgulayan Haraç, "Maviler altındaki bu şehri herkesin en az bir kere görmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Dalış etkinliği iki hafta süre ile tekrarlanacak

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Dalış Kulübü'nden verilen bilgiye göre dalış etkinliği iki hafta süre ile tekrarlanacak. Dalışları farklı sahillerden yapmayı planlayan kulübe katılmak isteyenlerin sosyal medya üzerinden "Facebook UKÜ Dalış Kulübü" sayfasına üye olabilecekleri ve yapılan duyuruları oradan takip edebilecekleri belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.