SPOR
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ-SEM, yaz sezonunda da faaliyetlerine devam ediyor

GAÜ-SEM, yaz sezonunda da faaliyetlerine devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM), yaz sezonunda da faaliyetlerine devam ediyor.

Yayın Tarihi: 28/05/16 16:32
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ-SEM, yaz sezonunda da faaliyetlerine devam ediyor
A- A A+

GAÜ FUTBOL AKADEMİSİ İLE YETENEĞİNİ ÖZGÜR BIRAK

GAÜSEM'DEN 6-15 YAŞ İÇİN FUTBOL AKADEMİSİ FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM), yaz sezonunda da faaliyetlerine devam ediyor.

GAÜ-SEM Futbol Akademisi, 6-15 yaş arasındaki çocukların, yaz aylarında boş vakitlerini daha verimli ve yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

11 Haziran 2016 Cumartesi Günü Başlıyor!

Konuyla ilgili GAÜSEM'den yapılan açıklamada, GAÜ Futbol Akademisi'nin, uzman teknik ve eğitim kadrosu ile birlikte, 6-15 yaş gurubu çocukların, profesyonel futbol yeteneklerini ortaya çıkararak, hem tatil zamanlarını verimli geçirmelerini, hem de, içlerinde ki gizli yeteneği ortaya çıkarmayı hedefledikleri belirtildi. 11 Haziran 2016 Cumartesi günü ilk derslerin başladığı belirtilen açıklamada, antrenmanların haftada 2 gün, 60'ar dakika şeklinde gerçekleştirileceği belirtildi. GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi, Girne kampüsü'nde gerçekleşecek olan antrenmanların, en fazla 20'şer kişilik ve yaşa göre gurupların oluşacağı ifade edildi. Ayrıca, yetenekli çocukların ise, KKTC'nin en gözde takımlarından birisi olan GAÜ Çetinkaya TSK'da değerlendirileceği vurgulandı.

GAÜ Futbol Akademisi'nin amaç, ilke ve hedeflerinin, toplumsal ahlaki değerlerini benimseyen, saygılı, sorumluluk sahibi, çalışkan, güvenilir bir kişilik oluşturarak spor dallarına özgü beceri ve yeteneklerini geliştirmek, topluma ve ailesine faydalı bireyler yetiştirmek olduğu ifade edildi. Ayrıca çocuklara, sosyalleşmek, takım ruhunu geliştirmek, paylaşma kültürünü benimsemek ve geleceğe taşımanın da amaçlandığı belirtilen açıklamada, bedensel, fizyolojik ve ruhsal sağlığın gelişimini sağlama noktasında da gelişim sağlanacağı vurgulandı. Ayrıca çocuklara, hayat boyu spor alışkanlığı kazandırmak, kötü beslenme ve obezite ile mücadele etme amacında oldukları bildirilen açıklamada, aile işbirliği ile her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sporu amaç edinerek mesleki bir hedef ve ideal oluşturarak mutlu ve sağlıklı bir gelecek oluşturmayı hedef haline getirdikleri ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.