SPOR
okuma süresi: 2 dak.

KKTOK Gazimağusa Hendek Sprint Rallisi ile ilgili açıklama yaptı

KKTOK Gazimağusa Hendek Sprint Rallisi ile ilgili açıklama yaptı

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu, yarın yapılacak olan Gazimağusa Hendek Sprint Rallisi ile ilgili açıklama yaptı.

Yayın Tarihi: 18/06/16 15:42
okuma süresi: 2 dak.
KKTOK Gazimağusa Hendek Sprint Rallisi ile ilgili açıklama yaptı
A- A A+

"Yarın gerçekleştirilecek olan KKTC Ralli Şampiyonası 3. ayağı olan Mağusa Hendek Rallisi, 10 sene aradan sonra ilk defa gerçekleştiriliyor. Monaco gibi birçok dünya ülkesinde, Şehir içi etapları, tarihi yerlerde yapılmakta ve tanıtımına katkı koymaktadır.

Daha önce de bildiğiniz üzere Lefkoşa suriçi ve Girne kale içinde yapılan şehir içi etapları, Kıbrıs'ın her noktasından yarışı izlemek için gelen çok kalabalık seyirci katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Böyle bir organizasyonun Mağusa esnafına katacağı katkı ve çevreye getireceği canlılık aşikardır. Mağusa gençliğimizin kurumumuzdan sürekli olarak talep ettikleri Mağusa Hendek Rallisi'ni gerçekleştirmek için Eski Eserler Dairesi, bu organizasyona katkı koymuştur. Böylesine güzel bir organizasyonu 10 sene sonra yeniden Mağusa halkına kazandırmanın gururunu yaşamaktayız. Gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alınacağı yarışta halkımızın görevlilere yardımcı olmalarını rica eder iyi seyirler dileriz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.