SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Ali Serenli Anı Futbol Turnuvası'nda final zamanı

Ali Serenli Anı Futbol Turnuvası'nda final zamanı

48.İskele festivali etkinlikleri çerçevesinde, İskele Belediyesi'nin düzenleyip, sponsor olduğu ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen minikler halı saha anı futbol turnuvasında yarı final maçları tamamlandı.

Yayın Tarihi: 09/07/16 16:57
okuma süresi: 1 dak.
Ali Serenli Anı Futbol Turnuvası'nda final zamanı
A- A A+

02-10 Temmuz tarihleri arasında Anavatan parkı halı saha'sında gerçekleştirilen Ali Serenli minikler futbol turnuvası yarı final maçlarında Mağusa Spor Akademisi, Geçitkale'yi 11-1, Gençler Birliği, Değirmenlik 5-2 mağlup ederek finale yükselen ekipler oldu. A grubunu lider tamamlayan Mağusa Spor Akademisi ile ikinci olan Gençler Birliği finalde bir kez daha karşı karşıya gelecek. Gruptaki maçı Mağusa Spor Akademisi 3-2 kazanmıştı. Turnuvada Geçitkale ile Değirmenlik üçüncülük mücadelesi verecek. İskele Belediyesinin düzenleyip sponsor olduğu Ali Serenli minikler halı saha anı futbol turnuvası 10 Temmuz Pazar akşamı oynanacak üçüncülük ve final maçı ile tamamlanacak.

Maç Programı Şöyle :

10 Temmuz Pazar

Saat 20:00 Geçitkale-Değirmenlik (üçüncülük)

Saat 21:00 Mağusa Spor Akademisi-Gençler Birliği (final)

Saat 22:00 Ödül Töreni

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.