SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Bu kez Mehmetçik'te kapışıyorlar

Bu kez Mehmetçik'te kapışıyorlar

"Mehmetçik 1'inci Bilardo Yaz Turnuvası" oynanan ilk gün karşılaşmaları ile başla.

Yayın Tarihi: 19/08/16 14:57
okuma süresi: 1 dak.
Bu kez Mehmetçik'te kapışıyorlar
A- A A+
Geçtiğimiz hafta Soli Inn Hotel'de gerçekleştirilen turnuvanın ardından Bilardocular bu kez Mehmetçik'te steka sallamaya başladılar. "8 Top" disiplininde gerçekleştirilmekte olan turnuvada 48 sporcu mücadele ediyor.

Geçtiğimiz hafta Lefke 16 Ağustos Kurtuluş Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen turnuvada mücadele eden bilardocular bu kez Mehmetçik'te düzenlenen "Mehmetçik 1'inci Yaz Turnuvası"nda kozlarını paylaşıyorlar.

Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği ile Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen turnuva dün oynanan ilk gün karşılaşmaları ile başladı. "Büyükler" ve "Gençler "kategorilerinde "8 Top" disiplininde gerçekleştirilmekte olan turnuvada "Büyükler" kategorisinde 32, "Gençler Kategorisinde ise 16 sporcu mücadele ediyor.

19-21 Ağustos tarihlerinde olmak üzere 3 gün sürecek turnuva 21 Ağustos'da oynanacak final karşılaşmaları ile tamamlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.