SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Badmintonda 15 Yaş Altı Şampiyonası heyecanı

Badmintonda 15 Yaş Altı Şampiyonası heyecanı

KKTC Badminton Federasyonu, 03 Eylül 2016 tarihinde 15 Yaş Altı KKTC Şampiyonası düzenliyor.

Yayın Tarihi: 31/08/16 13:35
okuma süresi: 2 dak.
Badmintonda 15 Yaş Altı Şampiyonası heyecanı
A- A A+

KKTC Badminton Federasyonu 03 Eylül 2016 tarihinde 15 Yaş Altı KKTC Şampiyonası düzenliyor. Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz turnuvalara katılımın artmasından dolayı ilk kez internet üzerinden turnuvaya kayıt yapılacağını söyledi. 03 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlenecek turnuvaya katılacak olan sporcuların ilk kez Federasyonun Web Sitesinden turnuvaya kayıt yaptırabilecekleri bildirildi.
Federasyon başkanı Fırat Deniz, başvuruların info@kktcbadminton.com adresine yapılması gerektiğini başvuru yapanların isim-soyisim, doğum tarihi, hangi kulübün sporcusu (Herhangi bir kulüpte değilse ferdi sporcu) olduğunu yazmaları gerektiğini söyledi.

Federasyon Başkanı Deniz, turnuvaya katılacak sporcuların kaydını 01 Eylül 2016 günü saat 17.00'a kadar Federasyona bildirmek zorunda olduklarını aksi takdirde turnuvaya ve kura çekimine kesinlikle alınmayacaklarını ifade etti.

Fikstür Çekimi, 02 Eylül 2016 tarihinde yapılacaktır. 2015 yılında düzenlenen 13 Yaş Altı KKTC Şampiyonasında ilk 3'e girenler ile 15 Yaş Altı KKTC Rainking Şampiyonası'nda ilk 4'e girenler seri başı olarak sırası ile değerlendirilecektir. Fikstür çekimi 02 Eylül 2016 mesai bitiminden sonra www.kktcbadminton.com sitemizde yayınlanacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.