SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Maraş stadında eksiklikler dikkat çekiyor

Maraş stadında eksiklikler dikkat çekiyor

K-Pet 1.ligde ilk kez mücadele edecek olan Mağusa'nın kırmızı beyazlı ekibi Maraş'ın kullanımında bulunan Maraş stadı sentetik zemine dönüştürülmesine rağmen birçok önemli eksiklikleri ile dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 18/09/16 15:44
okuma süresi: 2 dak.
Maraş stadında eksiklikler dikkat çekiyor
A- A A+

Yeni sezon öncesinde stadın acil ihtiyaçları arasında ek tribün, basın odası, seyirci tuvaletleri ivedi olarak çözüm bekliyor. Özelde Maraş, genelde Mağusa bölgesinin ilginin yüksek olduğu iyi bir seyirci kitlesi altında maçlarını oynayan Maraş stadının mevcut kapalı tribünü yetersi kaldığı belirlenirken, basın mensuplarını iyi şartlarda görev yapabilecek basın odasına ve maçları izlemeye gelen taraftarlar ile seyircilerin kullanabileceği tuvaletlere ihtiyaç duyuluyor.

Geçtiğimiz yıl (2015) sentetik zemine dönüştürülerek yedi yıl aradan sonra kullanılmaya başlanan sahada var olan eksikliklerin yeni sezon öncesinde tamamlanması bekleniyor. Mağusa'nın en çok potansiyele sahip bölgelerinden bir olan Maraş taraftarları tarihinde ilk kez 1.ligde mücadele edecek olan takımlarına maçlarda destek ve ilgilerinin çok yüksek olması bekleniyor. Mevut kapalı tribün yetersizliği, seyircilerin karşılaşmaları sahayı çevreleyen tellerin etrafında ve soyunma odalarının damında izlemek zorunda kalıyor.

Maraş stadının sentetik zemine dönüştürülmesinin ardından yetersiz tribünle birlikte basın odasının olmaması çalışma şartlarını oldukça zorlaştırıyor. 1.ligde mücadele edecek olan Maraş yeni sezonda daha çağdaş ve daha güzel ortamlarda maç izleme olanakları yaratılması için Maraş stadı yeniden gözden geçirilerek eksikliklerin lig başlamadan önce giderilmesi için Başbakanlığa bağlı Spor Dairesinin eksikliklerin süratle giderilmesi için devreye girmesi bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.