SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Alman Triatlon ekibi çalışmalarını KKTC'de yaptı

Alman Triatlon ekibi çalışmalarını KKTC'de yaptı

<P>Dünya Triatlon Şampiyonası öncesinde kamp çalışması için ülkemizde bulunan Almanya Triatlon Ekibi, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları'nı dün ziyaret etti. </P>

Yayın Tarihi: 19/03/10 08:41
okuma süresi: 2 dak.
Alman Triatlon ekibi çalışmalarını KKTC'de yaptı
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları, dünya çapında önemli başarılara imza atan Almanya triatlon ekibini ülkemizde görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin ülkenin tanınmasında önemli olduğunu söyledi. KKTC Bisiklet Federasyonu Başkanı Bülent Çıraklı, ise yaptığı konuşmada Almanya triatlon ekibinin 2 hafta süre ile ülkemizde kamp çalışması yapacağını ve yarışlara katılacağını söyledi. Alman Ekibin 21 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Triatlon yarışı ile 26 Mart Cuma günü düzenlenecek yol bisiklet yarışına katılacağını açıkladı.

Almanya Triatlon Ekip Sorumlusu olan ve 12 kez ironman unvanı kazanan Jurgen Hilberat ise Kuzey Kıbrıs'ta olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Hilberat Kıbrıs'ın Triatlon yarışları için elverişli olduğunu ve yeniden ülkemize gelmek istediğini de sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından LTB Başkanı Bulutoğluları Hilberat'a ziyaretin anısına Kıbrıs'a özgü ipek kozası işlemeli bir tablo hediye etti.

StarKıbrıs

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.