SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kartal büyük düşünüyor!

Kartal büyük düşünüyor!

<P>Lefkoşa'nın köklü külüplerinden Yenicami, yakında faliyete girecek olan spor akademisi ile ilgili bugün basına bilgi verildi.Yenicami spor kulübü bünyesinde kurulan spor akademisi ile ilgili Lefkoşa Merit Hotel'de düzenlenen basın toplantısında akademi ile ilgili bilgi verildi.</P>

Yayın Tarihi: 22/06/10 12:57
okuma süresi: 2 dak.
Kartal büyük düşünüyor!
A- A A+

Yenicami Kulüp başkanı Ahmet Küçük gelecek nesillerin sporumuza kazandırılması amacıyla böyle bir proje hazırladıklarını ve bu projenin tüm kulüplere örnek olmasını dilediklerini söyledi.

Küçük Yenicami olarak gençlere önem verdiklerini bu amaçla da ciddi bir yatırım yapacaklarını belirterek "amacımız sürdürürlebilir bir yapı içerisinde gençlerimizin Türkiye'de de görev yapabilmelerine olanak sağlamaktır" dedi.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Enver Kahveciler ise amatör şartlarda profesyonel bir yapı oluşturduklarını belirterek akademide sadece futbol değil diğer spor branşlarının da olacağını kaydetti.

Başlangıç olarak en popüler spor olan futbol ile başlayacaklarını ancak zaman içinde Basketbol ve diğer branşlara da kapılarını açacaklarını kaydetti.

1 Temmuz'da yetenek seçme ve geliştirme Programlarının başlayacağını belirten akademinin spor danışmanı Osman Emiroğlu ise amaçlarının fiziksel, zihinsel ve sosyal becerileri bünyesinde barındıran ahlaki değerleri sporun fair play felsefesi yörüngesinde gelişmiş çok yönlü ve nitelikli sporcular yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Yenicami spor akademisi Osman Emiroğlu, Hakan Sermaye ve Sedat Devecioğlu yönetimde çalışmalarına 1 Temmuz'da seçmeler ile başlayacak.

Yenicami Yönetimi'nde yapılan açıklamada akademinin başlangıç bütcesinin 40 Bin Türk Lirası olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.