İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Dumlupınar Iceworld Kıbrıs'ta

Dumlupınar Iceworld Kıbrıs’ta

KKTC'nin merhum 1. Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın anısına düzenlenen turnuvaya katıacak Euromed Türk Ligi 1.Küme takımı Dumlupınar Iceworld bugün Kıbrıs'a uçtu.

Yayın Tarihi: 05/01/16 08:32
okuma süresi: 2 dak.
Dumlupınar Iceworld Kıbrıs’ta
A- A A+

Kafilede futbolcu ve yöneticilerden oluşan 30 kişi bulunuyor. Kafilenin başkanlığını Türk Toplumu Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Osman Ercen yapıyor. Kafilede Federasyondan Fikret Gömlübol da yer alıyor.

KKTC Süper Ligi'nin şampiyonlarından Yenicami, yine aynı kümeden Değirmenlik ve 1.Küme'den Kıbrıs Dumlupınar'ında yer alacağı dötlü turnuvanın kuraları yarın çekilecek.

Değirmenlik Stadı'nda Çarşamba günü saat 14.00'te başlayacak yarı final maçlarından galip ayrılacak ekipler 8 Ocak Cuma günü yine aynı statta şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. İlk günün mağlupleri de üçüncülük karşılaşmasına çıkacak.

Rauf Raif Denktaş 1.Anı Turnuvası'nın organizasyonu Londra Dumlupınar Iceworld üstlendi. Turnuva'nın gelecek yıllarda da düzenli yapılması bekleniyor. Dumlupınar Iceworl kafilesi 10 Ocak Pazar günü Londra'ya dönecek.

Dumlupınar Iceworld, Kıbrıs'ta yedi gün kalacak.

Dumlupınar Iceworld, Kıbrıs'ta yedi gün kalacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.