KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Zakkum Güzelyurt'u salladı

Zakkum Güzelyurt'u salladı

Türkiye'nin popüler rock gruplarından Zakkum dün akşam Güzelyurt Amfi Açık Konser Alanında muhteşem bir performans sergiledi. Hayranlarına olağanüstü bir konser yaşatan Zakkum büyük beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 16/07/14 15:05
okuma süresi: 1 dak.
Zakkum Güzelyurt'u salladı
A- A A+

10.000 kişiyi aşkın izleyicinin bulunduğu konseri Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, DP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz ve Güzelyurt Belediye Meclis Üyeleri de izledi

Albümlerindeki "Anason" , "Ahtapotlar" , "Ben Ne Yangınlar Gördüm", "Gidiyorum Yolcu Et", "Acıta Acıta"," Ben Böyle Değildim", "Hergün Sonbahar" adlı parçaları seslendiren Zakkum hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Zakkum grubuna ve gecenin sponsoru Yaşar Akpolat ve Dörtgazi Nakliyat'a teşekkür plaketi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.