KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Banksy'den yeni eser

Banksy’den yeni eser

Efsanevi sokak sanatçısı Banksy'den yeni bir eser geldi.

Yayın Tarihi: 01/10/14 13:01
okuma süresi: 1 dak.
Banksy’den yeni eser
A- A A+

İngiltere'nin Kent şehrinde düzenlenen Folkstone Trienali nedeniyle bu bölgeye yapıldığı tahmin edilen çalışmada, yaşlı bir kadın üzerinde hiçbir sanat eseri olmayan boş bir sütuna bakıyor.

Ünlü sanatçı websitesinden çalışmanın kendisine ait olduğunu doğrularken, 'Art Buff' (Sanat Meraklısı) adını verdiği çalışmaya bir de 'Part Of The Folkestone Triennial. Kind Of' (Folkstone Trienali'nin Bir Parçası. Sayılır) notunu düştü.

Trienal eleştirisi mi?

Sokak sanatıyla ilgili forumlarda, çalışmanın bir trienal eleştirisi olduğu gibi yorumlar yapılıyor. Kimileri ise sütunun hemen üstünün, tam sanat eserinin bulunması gereken yerin griyle boyandığını dikkat çekerek Banksy'nin sokak sanatı eserlerinin sansürlenmesinin eleştirdiğini savunuyor.

Banksy'nin eserine zarar verilmemesi için duvar şimdiden yerel yetkililer tarafından plastik bir plakayla kaplandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.