KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Özcan Yurdalan ve İsmail Gökçe Belgesel Fotoğraf Atölyesi tamamlandı

Özcan Yurdalan ve İsmail Gökçe Belgesel Fotoğraf Atölyesi tamamlandı

Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği, KIFSAD, tarafından düzenlenen Özcan Yurdalan ve İsmail Gökçe Belgesel Fotoğraf Söyleşisi ve Atölyesi tamamlandı. 21 Kasım Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi'nde (Lefkoşa) saat 16:30-18:30 saatleri arasında gerçekleştirilen söyleşide konuşmacılar Belgesel Fotoğraf konusunda katılımcıları bilgilendirirken, katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

Yayın Tarihi: 25/11/14 15:39
okuma süresi: 2 dak.
Özcan Yurdalan ve İsmail Gökçe Belgesel Fotoğraf Atölyesi tamamlandı
A- A A+

Cuma günü söyleşinin ardından başlayan ve Pazar günü saat 23:00'de tamamlanan 30 saatlik Belgesel Fotoğraf Atölyesi'nde katılımcılar teorik ve uygulamalı çalışmalar yaptılar. Fotoğrafçıların yakın çevrelerine, yaşadıkları topluma ve çağa tanık olmaları ve tanık oldukları hikayeyi bir dizi fotoğrafla artistik düzeyi gözeterek ve yaratıcı uygulamalara başvurarak anlatmanın yollarını ve yöntemlerini öğrenmeleri hedefinden yola çıkan atölyede Cuma akşamı ve Cumartesi tam gün teorik bilgiler verildi ve interaktif çalışmalar yapıldı. Katılımcılar aldıkları bilgiler ışığında ve eğitmenlerin danışmanlığında Pazar günü uygulamalı eğitim sırasında Belgesel Fotoğraf projesi hazırlayıp sunum yaptılar.

Fotoğraf Atölyeleri serisinin ikincisi Ali İhsan Gökçen eşliğinde düzenleniyor

Verimli geçen Belgesel Fotoğraf Atölyesi'nin ardından KIFSAD, Doğa Fotoğrafçılığı konusunda yapılacak olan ve National Geographic ve Atlas Dergileri'nin fotoğrafçısı Ali İhsan Gökçen'in eğitimci olarak katılacağı yeni bir atölyenin hazırlıklarını tamamladı. 5-6 ve 7 Aralık tarihlerinde devam edecek olan Ali İhsan Gökçen Doğa Fotoğrafçılığı Atölyesi için de KIFSAD katılım başvurularını kabul etmeye başladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.