KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Amy Winehouse belgeselinden yeni bir video yayınlandı

Amy Winehouse belgeselinden yeni bir video yayınlandı

2011 yılında 27 yaşındayken hayata gözlerini yuman dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'ın 'Amy' adlı belgeselinden yeni bir video yayınlandı.

Yayın Tarihi: 29/06/15 12:08
okuma süresi: 2 dak.
Amy Winehouse belgeselinden yeni bir video yayınlandı
A- A A+

Temmuz'da ilk olarak New York ve Los Angeles'ta gösterilecek belgeselden yayınlanan yeni videoda, Winehouse'u depresyon hakkında konuşurken duyuyoruz.

'Back to Black' kullanıldı

Yönetmenliğini Asif Kapadia'nın yaptığı belgesel filminin tanıtımında Amy Winehouse'un onu en iyi anlatan şarkılarından 'Back to Black' kullanılırken, belgeselde, alkol zehirlenmesinden hayatını kaybeden Winehouse'un bugüne kadar hiç yayınlanmamış arşiv görüntüleri yer alıyor.

Ailesi tepki göstermişti

Geçtiğimiz günlerde, Winehouse'un ailesi, belgeselin yanıltıcı olduğunu ve 'herkesin şarkıcıya yardımcı olmak için ne denli büyük bir çaba harcadığını yansıtmadığını' belirtmiş, BBC'ye konuşan Amy Winehouse'un babası Mitch Winehouse, yapımcıların bazı anahtar detayları filme almadıklarını savunmuştu.

Mitch Winehouse, kendisinin tasvir edilme tarzından memnun olmadığını ifade edip, filmin kızına ihtiyaç duyduğu desteği vermediğini ileri sürdüğünü ve bunun doğru olmadığını ifade etmişti.

'Ailenin desteğini aldık'

Bunun üzerine bir açıklama yapan belgeselin yapımcıları, başlangıçta film için Winehouse ailesinden tam destek aldıklarını belirtip projeye tam bir nesnellik içinde yaklaştıklarını söylemişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.