KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Efsaneden Doğan Efsane Mustafa Defteralı" tanıtılacak

"Efsaneden Doğan Efsane Mustafa Defteralı" tanıtılacak

Gazeteci yazar Dr. Bülent Dizdarlı'nın yazdığı ve Khora Yayınları'ndan çıkan "Efsaneden Doğan Efsane Mustafa Defteralı" adlı kitap Girneli okurlarla buluşuyor.

Yayın Tarihi: 08/07/15 13:53
okuma süresi: 1 dak.
"Efsaneden Doğan Efsane Mustafa Defteralı" tanıtılacak
A- A A+

Kitap, futbol dünyamızın efsanesi olarak bilinen Çetinkaya Spor Kulübü'nün en önemli ismi Mustafa Defteralı'nın çocukluğunu, gençliğini, aşklarını, zenginlikten hızlı bir şekilde fakirliğe geçen trajik yaşam öyküsünü konu alıyor.

Futbolcu olarak namını Kıbrıs dışına da duyurmayı başaran Defteralı'nın hayat öyküsünü bir ibret hikayesi olarak kitaplaştıran Bülent Dizdarlı, kitabını derin bir araştırmayla hazırlarken fotoğraflar, gazete kupürleri ve çeşitli belgeler ile de desteklemiş.

Yazarın ve yayınevi yetkililerinin katılacağı etkinlik, Streetart Kitap-Kafe/ BookStore and Cafe'de 14 Temmuz Salı akşamı saat 19.30'da gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.