KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Khora, "5. Yıl 40. Kitap" etkinliği gerçekleştirecek

Khora, "5. Yıl 40. Kitap" etkinliği gerçekleştirecek

Khora Kitap Café, kuruluşunun beşinci yılı dolayısıyla, 30 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 20.00'de Lefkoşa Gençlik Merkezi'nde (Kızılbaş Kilisesi) "5. YIL 40. KİTAP" etkinliği gerçekleştiriyor.

Yayın Tarihi: 15/07/15 06:48
okuma süresi: 1 dak.
Khora, "5. Yıl 40. Kitap" etkinliği gerçekleştirecek
A- A A+

Tüm kitap severlerin davetli olduğu gecede, Khora Kitap Cafe'nin kuruluşundan bu yana emeği geçen kişilere ve Khora Yayınevi'nden kitabı çıkan ülkemizin şair ve yazarlarına plaketleri takdim edilecek. Sanatçı ve yazarlarımızın da katılacağı etkinlikte müzik, video gösterimi ve benzeri aktiviteler de yeralacak. Ayrıca Khora Yayınları'nın tüm kitapları %20 indirimli olarak satışa sunulacak.

Khora Yayınevi, şiir, roman, Kıbrıs konusu, anı, tarih, politika, inceleme gibi çeşitli kategorilerde onlarca kitabı okurlarıyla buluşturmanın gururuyla, 30 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 20.00'de Lefkoşa Gençlik Merkezi'nde (Kızılbaş Kilisesi) gerçekleştirilecek olan "5. YIL 40. KİTAP" etkinliğine, tüm kitap severleri davet ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.