KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Khora Kitap Cafe'nin 5. yaş günü ve Khora Yayınları'nın 40. kitabı kutlandı

Khora Kitap Cafe'nin 5. yaş günü ve Khora Yayınları'nın 40. kitabı kutlandı

Khora Kitap Cafe'nin 5. kuruluş yıldönümü ve Khora Yayınları'nın 40. kitabı, Gençlik Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. 30 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleşen etkinliğe, sanatçı ve yazarların yanı sıra Khora Kitap Cafe'yi yaşatan okurlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yayın Tarihi: 31/07/15 12:11
okuma süresi: 2 dak.
Khora Kitap Cafe'nin 5. yaş günü ve Khora Yayınları'nın 40. kitabı kutlandı
A- A A+

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı'nın da katıldığı gecede, ülkemizin pek çok değerli yazarı, politikacılar ve gazeteciler bir araya gelerek kültür sanat üzerine sohbet etme imkanı buldu.

Şair ve Yazarlara Teşekkür Plaketleri Verildi

Sunuculuğunu Serkan Soyalan'ın gerçekleştirdiği etkinlikte Khora Yayınevi gönüllüsü Münür Rahvancıoğlu açılış konuşmasını yaptı. Ardından Khora Yayınları'ndan kitabı çıkan yazarlara ve Khora'ya emek veren kişilere teşekkür plaketleri takdim edildi. Khora'yı anlatan ve yazarların röportajlarından oluşan video gösteriminin ilgiyle izlendiği gecede doğum günü pastası ve kokteyl eşliğinde Khora'nın yeni yaşı kutlandı.

Kaybedilen Şairlerimiz de Anıldı

Plaket verilen yazarlar kısa konuşmalar yaparak etkinliğe katkı koydular ve Khora Yayınevi'ne teşekkürlerini ilettiler."Kelebekler Eksilmesin Başından" adlı son kitabı Khora Yayevi'nden çıkan şair Ziya Ormancıoğlu ve Khora Yayınevi'nden "Şiiristan" adlı kitabı basılan Bener Hakkı Hakeri de şiirleri okunarak alkışlarla anıldı.

Khora Yayınevi'nden çıkan 40 kitabın %20 indirimle satıldığı gecede okurlar da kitap standlarını gezme, kitap alış verişi yapma ve yazarlarına imzalatma keyfini yaşadılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.