KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni sona erdi

Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni sona erdi

Gençlik Dairesi, Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni Antakya Medeniyetler Korosu'nun dün akşam Mağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Saray'ında verdiği muhteşem konser ile sona erdi.

Yayın Tarihi: 30/11/15 13:06
okuma süresi: 1 dak.
Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni sona erdi
A- A A+

Konseri izleyenler arasında İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, Mağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu, Din İşleri Başkanlığı Temsilcisi, Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün ve Halk Dansları Federasyonu Başkanı Özlem Kadirağa yer aldı.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün yaptığı konuşmasında, "Bu yıl hedefimiz ülkemizde yetişen birçok gencimizin spor ve bilim alanların da yeteneklerini halkımıza göstermektir" diyen Düzgün, Antakya Medeniyetler Korosu'nun seçilme nedenini de anlattı.
Düzgün, ülkemizde yıllardır barış arayışı olduğu için içerisinde birçok halktan sanatçı bulunduran Antakya Medeniyetler korosu ile yapmak istedik" dedi.

Düzgün, Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni'ni de Sivil Toplum Örgütleriyle yaptıklarını belirterek, tüm çalışmaların bu şekilde süreceğini kaydetti.

Düzgün, 3 gün boyunca şölenin ilerleyişine katkı koyan herkese teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.