KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

HASDER bu kez de Larnaka'da "barış için dans" etti

HASDER bu kez de Larnaka'da "barış için dans" etti

Larnaka Belediye Tiyatrosunda "Barış İçin Dans" etkinliğinde sahne alan HASDER Halk Dansları Topluluğu sergilediği yarım saatlik programla büyük beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 07/02/16 11:06
okuma süresi: 1 dak.
HASDER bu kez de Larnaka'da "barış için dans" etti
A- A A+

Kalo Horio muhtarlığının organize ettiği ve Androulla Vassiliou himayelerinde gerçekleşen "Barış İçin Dans" etkinliğine yoğun bir ilgi vardı. Kalo Horio muhtarı Kyriakos Antzoulis'in açış konuşmasıyla başlayan gecede , HASDER Başkanı Ali Nebih ve organizasyona destek sağlayan Bayan Androulla Vassiliou birer konuşma yaptı. Rumca ve Türkçe yapılan konuşmalar anında tercüme ile izleyicilere aktarıldı. Tüm konuşmacılar Liderler tarafından sürdürülen müzakere sürecine destek beyan ederken toplumuların tüm kesimleri barış sürecine destek olmaya davet edildi.

Anı plaketlerinin sunulmasının ardından önce HASDER sonra da Kalo Horio dans toplulukları sahne alarak performanslarını sergilediler. Larnaka'da ilk kez sahne alan HASDER'in sergilemiş olduğu oyunlar büyük bir ilgi ve beğeni ile izlendi. İki gurubun birlikte sergiledikleri son oyunla Barışa ve Kardeşliğe vurgu yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.