KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Festival yarın akşam "Pride (Onur)" film gösterimi ile son buluyor

Festival yarın akşam "Pride (Onur)" film gösterimi ile son buluyor

13 Şubat Cumartesi AKM'de gerçekleşen ve çocukların ilgi ile izlediği "Küçük Cadı Kiki" film gösteriminin ardından festival "Pride (Onur)" film gösterimi ile son buluyor.

Yayın Tarihi: 14/02/16 08:45
okuma süresi: 2 dak.
Festival yarın akşam "Pride (Onur)" film gösterimi ile son buluyor
A- A A+

Baraka Kültür Merkezi'nden verilen bilgiye göre, 15 Şubat Pazartesi saat 19.00'da gerçekleşecek olan "Pride (Onur)" film gösteriminin öncesinde ise TIP-İŞ Başkanı Dr. Sıla Usar ile "Kadın ve Multiple Skleroz (MS Hastalığı)" konulu sunum ve söyleşi gerçekleştirilecek.

Filmin konusu;

"Gerçek bir öyküye dayanan film, 1984'de İngiliz Madenci Grevi'ne destek vermek üzere para toplamaya girişen bir lezbiyen ve gey aktivist grubunu anlatmaktadır. Ulusal Madenciler sendikası yardımları kabul etmek konusunda gönülsüz davranınca, aktivistler topladıkları yardımları doğrudan Wales bölgesindeki küçük bir madenci köyü olan Onllwyn'e götürmeye karar verirler. Böylece köydeki madenciler ve ailelerinden oluşan topluluk ile, lezbiyen ve gey grup arasında eşine zor rastlanır bir dostluk oluşur."

Not: Çocuklarınızla gelebilirsiniz. Söyleşi ve filmler süresince, çocuk bakımı ve oyun, resim vb. etkinlikler yapılacaktır.

Ayrıca festival boyunca kurulacak olan standda Kadın Sığınma Evi yararına Baraka Kültür Merkezi üretimleri ve Baraka aktivistleri ile Kadın Sığınma Evi'ndeki kadınların birlikte ürettikleri keçeden rozet satışı yapılacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.