KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Ayrılık Oyunu 6. Beşparmaklar Tiyatro Festivali'nde...

Ayrılık Oyunu 6. Beşparmaklar Tiyatro Festivali'nde...

Çatalköy Belediyesi'nin 6. Beşparmaklar Tiyatro Festival'i kapsamında, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları'ndan Behiç Ak'ın yazıp, Zerrin Akdenizli'nin yönettiği, Ayrılık adlı oyunu sahnelendi.

Yayın Tarihi: 21/03/16 13:53
okuma süresi: 1 dak.
Ayrılık Oyunu 6. Beşparmaklar Tiyatro Festivali'nde...
A- A A+

Oyunun konusu modern yaşamın dayattığı, " sözde" modern insanın bir parodisi ve eleştirisidir.Bu da boşanmış bir çift üzerinden izleyiciye aktarılmaktadır.

Oyunu izleyenler arasında Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı Genel Koordinatör'ü Durali Güçlüsoy da bulunmaktaydı.

İzleyiciler tarafından büyük beğeniyle izlenen oyunun sonunda sahneye gelen Çatalköy Belediye Başkan'ı Mehmet Hulusioğlu, oyuncuları gösterdikleri performanstan dolayı tebrik edip çiçek takdim etti. Ayrıca Hulusioğlu, sahneye çağrılan Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı Genel Koordinatör'ü Durali Güçlüsoy 'a da plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.