KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Tiyatro Günleri, Levent Üzümcü'nün oyunu ile başlıyor

Tiyatro Günleri, Levent Üzümcü'nün oyunu ile başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Sahne Sanatları Yüksekokulu, Drama ve Oyunculuk Bölümü, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü bir hafta olarak kutlamaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 21/03/16 15:08
okuma süresi: 2 dak.
Tiyatro Günleri, Levent Üzümcü'nün oyunu ile başlıyor
A- A A+

Teknogold, Baştaşlar İnşaat, Le Chateau Lambousa Hotel işbirliği ve Kütür Dairesi'nin katkılarıyla düzenlenen GAÜ 3. Tiyatro Günleri, 22-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

GAÜ 3. Tiyatro Günleri Levent Üzümcü'nün Oynadığı, Tiyatro İstanbul yapımı "Anlatılan Senin Hikayendir" Adlı Oyunla Başlıyor

22 Mart 2016 Salı günü saat: 20:00'da GAÜ Uluslararası Spectrum Kongre Merkezi'nde Levent Üzümcü'nün oynadığı, Tiyatro İstanbul yapımı "Anlatılan Senin Hikayendir" adlı oyunla başlıyor. GAÜ . Tiyatro Günleri, 23 Mart Çarşamba günü; "Nihayet Bitti" Emre Kınay-Duru Tiyatro, 24 Mart Perşembe; "Boksör" Burak Sergen-Ustaların Sahnesi, 25 Mart Cuma; "Basit Bir Ev Kazası" Günay Karacaoğlu-Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu ile devam edecek.

Biletler Lefkoşa Kasap Döner, Akpınar Pastaneleri ve GAÜ PitStop'dan temin edilebilir

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, dünyaca ünlü oyunların sahne alacağı GAÜ 3'üncü Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenecek oyunları için biletlerin; Lefkoşa Kasap Döner'den, GAÜ PitStop ve Akpınar Pastahaneleri'nden temin edilebileceği belirtilerek, konuyla ilgili detaylı bilginin 0(392) 650 2000 dahili 1165 numaralı telefon ile www.gau.edu.tr adresi ve gaupr@gau.edu.tr adresinden alınabileceği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.