KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Bellapais Manastırı'nda Suzuki Gala Konseri

Bellapais Manastırı'nda Suzuki Gala Konseri

Kıbrıs Sanat Müzik ve Bale okulu keman bölümü öğrencilerinin sahne alacağı konser 29 Nisan Cuma günü saat 19:30'da yapılacak.

Yayın Tarihi: 27/04/16 16:39
okuma süresi: 2 dak.
Bellapais Manastırı'nda Suzuki Gala Konseri
A- A A+

Suzuki Metodu eğitimcisi Gözlem Özdeğirmenci'nin denetimindeki çocuk ve genç kemacılar solo ve grup şeklinde çalışmış oldukları eserleri dinletecekler.

Suzuki, Beethoven, Mozart, Paganini, Seitz, Beriot ve Kamran Aziz'in eserlerinin çalınacağı konserde, İstanbul'dan gelecek olan misafir öğrenciler de katılacak.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman sanatçısı ve Suzuki Eğitimcisi Seçil Başabak Kalyoncu'nun denetimindeki keman öğrencileri de Kıbrıs Sanat'ın misafiri olarak Bellapais Manastırı'ndaki konserde Kıbrıs'lı arkadaşları ile ayni sahneyi paylaşacaklar.

Konserde ayrıca Turgay Hilmi'nin denetiminde eğitim gören Sera Gürler de Mozart'ın 3. Korno konçertosu'nun 3. Bölümünü seslendirecek.

KKTC Telsim'in sponsorluğunda 29 Nisan Cuma akşamı saat 19:30'da Bellapais Manastırı'nda yapılacak olan konsere giriş ücretsiz olup arzu edenlerin Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne katkıda bulunabilecekleri bildirildi.

Konser öncesi ve sonrasında KKTC Telsim'in organize ettiği bir sergi de gelen misafirlerin ziyaretine açık olacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.