KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi İstanbul yolcusu

Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi İstanbul yolcusu

Telsim'in Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması'nda "En İyi Orkestra" dalında birinci gelerek, ülkemizi İstanbul'da gerçekleşecek 19. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması'nda temsil etme hakkı kazanan Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi bugün İstanbul'a gidiyor.

Yayın Tarihi: 27/04/16 18:37
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi İstanbul yolcusu
A- A A+
Telsim'den yapılan açıklamaya göre Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, yarın Volkswagen Arena'da sahneye çıkacak ve dereceye girmek için performans sergileyecek.

Güzel Sanatlar Lisesi'ne destek vermek amacıyla Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr.Özdemir Berova, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, bakanlık yetkilileri de yarışmayı izlemek üzere İstanbul'a gidiyor.

TOPLAM 31 LİSE YARIŞACAK

Türkiye'den ve KKTC'den tüm liselerin katılımına açık olan 19. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması'na toplamda 178 lise arasından seçilen 16 ilden ve KKTC'den 31 lise, finalde yarışmaya hak kazandı.

Amasya, Antalya, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Giresun, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Mersin, Osmaniye, Rize, Sakarya, Zonguldak illerinden ve KKTC'den liseler finalde yer alacak.

BİRÇOK ÖDÜL VERİLECEK

"Gençlik Bir Kere Yaşanır, Özgürce Yaşa" sloganıyla gençlere özgürlük alanları yaratmak amacıyla düzenlenen Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması'nda "icra", "beste", "orkestra", "sahne performansı", "kız solist" ve "enstrüman" kategorilerinde başarılı olan gruplara Vodafone Freezone'dan çeşitli hediyeler verilecek.

Hayallerini gerçekleştirmek isteyen liseliler, para ödülünün yanı sıra tam donanımlı bir müzik stüdyosunu okullarına kazandırmak için yarışacak. Ayrıca, yarışmanın eğitim sponsoru İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından üstün başarı gösteren iki öğrenciye karşılıksız eğitim bursu verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.