KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Ses Yarışmasına yoğun ilgi

GAÜ Ses Yarışmasına yoğun ilgi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Ses Yarışması, Telsim Anasponsorluğunda 2016 Bahar Etkinlikleri kapsamında GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 12/05/16 16:55
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Ses Yarışmasına yoğun ilgi
A- A A+
GAÜ Star Ses Yarışması yine birbirinden güzel seslerin performansını seyircilerle buluşturdu.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Ses Yarışması, Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi'nde akademisyen ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

GAÜ öğretim üyelerinin de sesleriyle eşlik ettiği renkli gecenin jüri koltuğunda ise Albay Mehmet Nail, Telsim Finans Müdürü Murat Sorkun, Prof.Dr. Çiçek Ağayeva, Dr.Ahmet Sönmezler, Öğretim Görevlisi Ali Üncü, Ses Sanatçısı Sevim Özer oturdu.

Yarışmada bu sene 13 yarışmacı kıyasıya yarıştı, Mehmet Fırat Tomrukçu birincilik ödülünün sahibi olurken, Koray Demirci ikinci, üçüncü Emmanul Obi oldu.

GAÜ Star Ses Yarışmasının bu yılki birincisi Mehmet Fırat Tomrukçu GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal'ın eşi Ressam Sevim Erdal'ın elinden ödülünü alırken, ikinci olan Koray Demirci ödülünü Telsim Finans Müdürü Murat Sorkun, üçüncülük ödülünü Emmanul Obi ses sanatçısı Sevim Özer'den aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.