KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 4 dak.

20. Uluslararasi Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nde Oğuzhan Koç sahneye çıkıyor

20. Uluslararasi Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nde Oğuzhan Koç sahneye çıkıyor

20. Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Salamis Antik Tiyatro'daki konserlerle devam ediyor. Bu yılki festivalin Salamis Antik Tiyatroda'daki ilk konseri olan Oğuzhan Koç konseri yarın akşam saat 21:30'da yapılıyor.

Yayın Tarihi: 10/07/16 17:28
okuma süresi: 4 dak.
20. Uluslararasi Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nde Oğuzhan Koç sahneye çıkıyor
A- A A+

Türk Pop Müziği'nin ilk temsilcilerinden Ozan Orhon'la 8 Temmuz'da açılışı yapılan festival, Othello Kalesi'nde Belediye tiyatrosunun Kanaviçe oyunundan sonra Salamis Antik Tiyatro'da Türkiye'nin sevilen seslerinden Oğuzhan Koç'u ağırlıyor. Sesiyle olduğu kadar oyuncuğuyla da sevilen bir sanatçı olan Oğuzhan Koç'u izlemeye gelecek olanları sahnede sürprizler bekliyor.

Küçük yaşlarından itibaren sahne sanatlarıyla ilgilenen Koç, Bursa Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü'nde okudu. BKM Atölye oyunculuğu da yapan Koç, "Gül ki Sevgilim" isimli şarkıyı Ferhat Göçer'e verdi, yine söz ve bestesi kendisine ait olan "Giden günlerim oldu" şarkısında Gülben Ergen'e albümde ve klipte eşlik etti. Çok film Hareketler Bunlar filminde rol alan ve filmin müziğini yapan Oğuzhan Koç, film müziği ile Kral Müzik Ödüllerinde en iyi film müziğine layık görüldü. 2013'te "Ben hala rüyada" albümünü çıkardıktan sonraGülben Ergen'le birlikte "Aşkla aynı değil" isimli single çıkardı.

"Kıbrıs'ın Festivali" unvanına yaraşır şekilde 8-28 Temmuz tarihleri arasında yıldızlar geçidine sahne olacak 20. Uluslararası Mağusa Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nde bu hafta Çarşamba akşamı Reggae efsanesi Bob Marley'in oğlu Julian Marley konseri ve Cuma akşamı Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nun Boazn Oratoryosu yapılacak.

Festival kapsamında, 11 Temmuz Akşamı Salamis Antik Tiyatro'da Oğuzhan Koç konseri, 13 Temmuz'da Reaggea müziğinin kralı Bob Marley'in oğlu Julian Marley konseri, 15 Temmuz'da Salamis Antik Tiyatro'daLefkoşa Belediye Tiyatro'sunun Bozan Oratoryosunu, 18 Temmuz'da Salamis Antik Tiyaro'da Volkan Konak konseri, 19 Temmuz'daOthello Kalesi'nde İstanbul Meydan Sahnesi'nin Pijamalı Adamlar oyunu, 21 Temmuz'da Salamis Antik Tiyatro'da Pink Martini konseri, 22 Temmuz'da Othello Kalesi'nde Tolga Erzurumlu konseri, 25 Temmuz'da Salamis Antik Tiyatro'da Koray Avcı konseri, 26 Temmuz'da Othello Kalesi'nde Süleyman Akosman A Chunk Of Funk konseri yer alacak. 28 Temmuz'da ise Salamis Antik Tiyatro'da Los VivancosFlamenco topluluğu muhteşem gösterisiyle festivalin finalini yapacak.

Bu yıl da sembolik ücretlerle önemli sanatçıları izleme şansı sunacak Uluslararası Mağusa Kültür sanat ve Turizm Festivali'nin kombine biletlerini alacak izleyiciler çok daha avantajlı olarak etkinliklerin tümünü takip edebilecek. Festivalin açılış etkinliği olan Ozan Orhon ve Muhteşem 90'lar konseri ücretsiz olarak izlenirken, Kanaviçe ve Pijamalı Adamlar Oyunu, Tolga Erzurumlu Konseri, Achunk Of Funkby Süleyman Akosman konseri 10 TL, Oğuzhan Koç, Volkan Konak ve Koray Avcı konserleri 20 TL, Julian Marley, Pink Martini ve Los Vivancos konserleri 30 TL ücretle izlenebilecek. Kombine biletler 150 TL'den satışa sunuluyor. Festival biletleri Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler, Deniz Plazalar'dan ve etkinlik girişlerinden aynı fiyatla temin edilebilir. Festival ile ilgili ayrıntılı bilgilere Gazimağusa Belediyesinin internet sitesi www.magusa.org adresinden ulaşılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.