KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 4 dak.

"Fotoğraflarla Benim Kıbrısım: su ve yaşam" fotoğraf yarışması'na katılım için son bir ay

"Fotoğraflarla Benim Kıbrısım: su ve yaşam" fotoğraf yarışması'na katılım için son bir ay

Telsim'in Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) ile bu yıl 5.'sini düzenlediği ve yoğun ilgi gören "Fotoğraflarla Benim Kıbrısım; Su ve Yaşam" temalı fotoğraf yarışması tüm heyecanıyla devam ederken katılım için de son bir aya girildi.

Yayın Tarihi: 28/08/16 16:18
okuma süresi: 4 dak.
"Fotoğraflarla Benim Kıbrısım: su ve yaşam" fotoğraf yarışması'na katılım için son bir ay
A- A A+

Instagram üzerinden düzenlenen yarışma kapsamında #Kibristasuveyasam etiketiyle 30 Eylül'e kadar instagram hesaplarında fotoğraf paylaşımı yapılabilir.

"SU VE YAŞAM" TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASINA, FOTOĞRAF SANATINA GÖNÜL VEREN TÜM İNSTAGRAM KULLANCILARI KATILABİLİYOR.

Telsim ve FODER'in bu yıl yine instagram üzerinden düzenlediği yarışmaya fotoğraf sanatına gönül veren, tüm instagram kullanıcıları katılabiliyor. Yarışmaya katılacak olanların, fotoğraf makinesi veya cep telefonu ile farklı fotoğraf teknikleri kullanarak denizi yansıtan karelerden, boşa akan su kaynaklarına, yerdeki minik bir su birikintisinden, kahvenin yanında gelen bir bardak suya varıncaya dek, Kıbrıs'ta suyun hayat kaynağı olduğunu fotoğraf karelerine yansıtılması hedefleniyor.

YARIŞMACILAR EN ÇOK 5 FOTOĞRAFLA YARIŞMAYA KATILABİLİR

#Kibristasuveyasam hashtagıyla paylaşılan fotoğraflarla, her katılımcı yarışmaya en çok 5 eser gönderebilecek, 5 eserden fazlasının paylaşılması durumunda ise ilk 5 eser dikkate alınacak. 30 Eylül'e kadar devam edecek olan yarışmanın sonuçları 14 Ekim günü saat 17:00'da, Telsim'in Facebook ve instagram hesaplarından duyurulacak.

YARIŞMANIN DANIŞMANI INSTAGRAM FENOMENİ ALTUĞ GALİP

Sosyal medya kullanıcıları arasında en yaygın fotoğraf paylaşım platformu olan instagram üzerinden düzenlenen yarışmanın danışmanlığını ve juri başkanlığını bir instagram fenomeni olan Altuğ Galip yapıyor.

DERECEYE GİRENLERİ MUHTEŞEM HEDİYELER BEKLİYOR

Telsim ve FODER'in düzenlediği yarşımada dereceye girenleri muhteşem hediyeler bekliyor. Yarışmanın birincisine Nikon 7100 18-105 mm Fotoğraf Makinesi, ikincisine Vodafone Modem ve 3 GB yıllık data ve üçüncüsüne de Vodafone Mini Tab 7 ve 1 aylık 3GB yıllık data hediye edilecek. Telsim Özel Ödülü Vodafone Smart 7 Ultra, mansiyon ödülü olarak ise Power Bank armağan edilecek. Yarışmanın katılım koşullarına ve şartnamesine www.kktctelsim.com/instagram-fotograf-yarismasi ve www.kktcfoder.com sayfasından ulaşılabilir.

TANPINAR: KATILIM İÇİN SON BİR AY

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, "Telsim olarak, beş yıl boyunca Kıbrıs temalı fotoğraf yarışmalarımızı hem büyükler hem de çocuklarımız için ayrı ayrı gerçekleştirerek yüzlerce hatta binlerceye ulaşan bir arşive sahip olduk. Bu yıl da su ve yaşamı konu alıyoruz" dedi. Tanpınar, katılımın sona ermesine son bir ay kaldığının da altını çizdi.

GÖKYİĞİT: KATILIMCILARIN INSTAGRAM HESAPLARI GİZLİ OLMAMALI

FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit, Telsim ile bu yıl beşincisini gerçekleştirecekleri yarışmada birçok ilke imza attıklarını belirterek, "Telsim ile Kuzey Kıbrıs'ta dijital ortamda ve Instagram'da düzenlenen ilk yarışmayı düzenledik ve yine ilk dijital sergi açılışını da beraber gerçekleştirdik" dedi. Gökyiğit, Fotoğraflarla Benim Kıbrıs'ım Su ve Yaşam temalı fotoğraf yarışmasına katılımda bulunacak kişilerin Instagram hesabının gizli değil herkese açık olması gerektiğini hatırlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.