KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Hasan Çakmak'a Avrasya Federasyonu teşekkür belgesi verdi

Hasan Çakmak'a Avrasya Federasyonu teşekkür belgesi verdi

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak yurtiçinde ve yurtdışında kültür sanat çalışmalarına devam ediyor.

Yayın Tarihi: 10/09/16 14:43
okuma süresi: 2 dak.
Hasan Çakmak'a Avrasya Federasyonu teşekkür belgesi verdi
A- A A+

Hasan Çakmak Antalya'da düzenlenen "Avrasya Sanatçı ve Yazarlar Buluşması"na katılarak ülkemizi temsil etti.

Bu yıl 9.'su organize edilen "Avrasya Sanatçı ve Yazarlar Buluşması" Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da yapıldı.

Uluslararası organizasyonda Gazeteci-yazar Hasan Çakmak'a dünyanın çeşitli yerlerinde sürdürdüğü kültür sanat çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi.

Dünyada Türkçe düşünen, Türkçe kitap yazan 17 ülkenin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda bir araya gelen sanatçı ve yazarlar yazmış oldukları kitapları tanıtma ve imzalama fırsatı yakaladı.

FEDERASYON GENEL KURULU

"Avrasya Sanatçı ve Yazarlar Buluşması"nda 17 ülkeden gelen temsilciler bir araya gelerek "Avrasya, Sanat, Kültür, Edebiyat ve Bilim Federasyonu"nu kurdu.

Federasyonun ilk genel kurulu Antalya'da yapıldı. Oluşturulan federasyonun ilk genel kurulunda tüzük onaylanırken, Gazeteci-yazar Hasan Çakmak Kıbrıs (KKTC) Temsiliği'ne atandı.

3 gün süren "Avrasya Sanatçı ve Yazarlar Buluşması"nda sanatçı ve yazarlar katılımcılara tanıtıldı.

Başta Türkiye, Azerbaycan, Bulgaristan, Kırgizistan, Özbekistan olmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin de katılımıyla genel kurul gerçekleşti.

Hasan Çakmak geçtiğimiz ay Damlacıklar isimli kitabının 6. baskıyı yapmasını Fethiye'de düzenlediği imza günü kamuoyuna duyurmuştu…

Çakmak, Antalya'nın ardından kitaplarını imzalamak için "Stadtbibliothek" kütüphanesinin davetlisi olarak Almanya'nın Stuttgart kentine gitti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.