KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

Gönyeli'de hünerler sergilendi

Gönyeli'de hünerler sergilendi

Eğitmenleri gözetiminde seramik sanatını öğrenen, çamurla bütünleşen, hayallerini estetik bir düşünceyle somutlaştıran kursiyerler eserlerini sergiledi. Gönyeli Sosyal Aktiviteler Merkezi'nin (SAM) düzenlediği seramik kursları meyvesini verdi, eğitim süreci eserlerin sergilenmesi ile taçlandı.

Yayın Tarihi: 23/03/17 14:53
okuma süresi: 3 dak.
Gönyeli'de hünerler sergilendi
A- A A+
Eğitmenleri gözetiminde seramik sanatını öğrenen, çamurla bütünleşen, hayallerini estetik bir düşünceyle somutlaştıran kursiyerler eserlerini sergiledi.

Gönyeli Sosyal Aktiviteler Merkezi'nin (SAM) düzenlediği seramik kursları meyvesini verdi, eğitim süreci eserlerin sergilenmesi ile taçlandı.

Sihirli Eller Seramik Sergisi, çarşamba günü Gönyeli'deki Sosyal Aktivite Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Eğitmenleri gözetiminde seramik sanatını öğrenen, çamurla bütünleşen, hayallerini estetik bir düşünceyle somutlaştıran kursiyerler, etkinlikte eserlerini sergiledi.

ARMAN RATİP'TEN DİNLETİ

Sergi açılışı öncesinde ülkenin önemli sanatçılarından Arman Ratip piyano dinletisi sundu.

Daha sonra Sihirli Eller Seramik Sergisi'nin açılışı yapıldı. Etkinlikte ayrıca Gönyeli Sam Keman Kursiyeleri eğitmenleri Gülseren Palaz eşliğinde Keman dinletisi sunuldu.

BENLİ: HEDEF KIBRIS ADASININ EN İYİ BELEDİYESİ OLMAK

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli sergide yatığı konuşmada, Sosyal Aktiviteler Merkezi'nin kentte önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirtti, "Bu sergiyle birlikte görüyoruz ki, insanlarımız hem yoğun çalışma temposu içerisinde dinleniyor, hem de üretiyorlar. Bu güzel üretimi izlerken, bizler de sanatın dinlendirici etkisini yaşıyoruz" dedi.

Benli, Gönyeli için yaklaşık 10 yıl önce bu projelerin hayal odluğunu ifade ederek, hedefler koyarak ve bu hedefleri gerçekleştirerek bugünlere geldiklerini söyledi."Altyapı sorunları dediğimiz bir canavar vardı, ülkede kolay kolay kimseler hedeflemezken, bizler bu canavarı yeneceği dedik ve başardık" diyen Benli, çağdaş kent Gönyeli'nin artık tümüyle çevre ve insan odaklı projelere yoğunlaştığını anlattı.

İnsan merkezli sosyal projelere daha fazla yatırım yapacaklarını belirten Ahmet Benli, Gönyeli Belediyesi'nin ne yapmışsa daha iyisi için çalışmalarına devam edeceğini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.