KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

Deniz Seki'den albüm öncesi single! "Şükür Kavuşturana"

Deniz Seki'den albüm öncesi single! "Şükür Kavuşturana"

Deniz Seki'nin single projesi Şükür Kavuşturana, Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Yayın Tarihi: 23/06/17 11:11
okuma süresi: 3 dak.
Deniz Seki'den albüm öncesi single! "Şükür Kavuşturana"
A- A A+
Deniz Seki, kariyerinin ilk single projesi Şükür Kavuşturana ile hayranlarıyla hasret gideriyor. Özgürlüğüne kavuşmasından hemen sonra stüdyo çalışmalarına başlayan Seki'nin single projesindeki iki şarkının da söz ve müziği kendisine ait. Şükür Kavuşturana, müzikseverlerle buluştu…

Bugüne kadar 8 albüm yapan Deniz Seki, 9. Albümü için hazırlıklarını sürdürürken hayranlarıyla uzun süren hasretine bir nokta koymak için onlara önce single projesiyle seslenmeye karar verdi. Yorumuyla olduğu kadar söz yazarı ve besteci kimliğiyle de tüm albümlerinde imzası bulunan Deniz Seki, cezaevinde kaldığı süre içinde yazdığı şarkılardan 2 tanesini single projesiyle paylaştı. Albümün müjdecisi olan single projesi "Şükür Kavuşturana" ile müzikseverleri selamlayan Seki, vakit kaybetmeden yeni album kayıtlarına da başlayacak.

Dinleyicileri kendi dünyasına buyur ettiği iki şarkısından oluşan projesi için uzun bir aradan sonra stüdyoya giren Deniz Seki, şarkı söylemeyi çok özlediğini dile getirdi. Single'ı için Ozan Çolakoğlu ve İskender Paydaş ile çalışan Deniz Seki hayranlarına "Bir noktaya varmanın değil, en varılmaz noktayı sonsuz ve hudutsuz aramanın davasıdır ya şiir.. Özgürlüğümün elimden alındığı en varılmaz noktada her doğan günde benim yaşama sebebimdir bana yarenlik eden kıymetli şarkılarımın sözleri…

Biz birlikte çektik çilemizi melodilerim ve sözlerimle beraber. Sonrasında güneşimiz doğdu, bu şarkılar da benden size geçmiş oldu artık. Beni hissederek, kalbinizi titreterek dinlemeniz en büyük dileğim.. Her gece hepinizi bu şarkılarımı severek dinlerken hayal ettim. Şükür Kavuşturana bu yüzden çok kıymetli, devamı da gelecek. Hepinizi o güzel kalplerinizden öperim" cümleleriyle seslendi.

Deniz Seki'nin single projesi Şükür Kavuşturana, Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Deniz Seki - Bal Saklıyor

Söz & Müzik: Deniz Seki

Düzenleme: Ozan Çolakoğlu

Deniz Seki - Büyümüşsündür

Söz & Müzik: Deniz Seki

Düzenleme: İskender Paydaş

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.