KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Seramikçiler Derneği Şirin Koçak Özeskici ile "Sırsız Raku Etkinliği"

Seramikçiler Derneği Şirin Koçak Özeskici ile "Sırsız Raku Etkinliği"

Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği, etkinliklerine "Sırsız Raku Etkinliği" projesi ile devam ediyor.

Yayın Tarihi: 15/10/17 12:41
okuma süresi: 2 dak.
Seramikçiler Derneği Şirin Koçak Özeskici ile "Sırsız Raku Etkinliği"
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği Başkanı Nergül Gezer Dündar imzası ile yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği 1999 yılından bu yana ülke sanatına ve eğitimine katkıda bulunmak için pek çok etkinlik düzenlemiştir. Geleneksel hale gelen etkinlikler bu yıl da, Ocak ayında Amatör Seramikçiler Yarışma!' Sergisi "KAÇIŞ" la başlamış olup, şu an (12-14 Ekim 2017 tarihleri arasında )içinde bulunduğumuz "Sırsız Raku Etkinliği" projesi ile devam etmektedir.

Aralık ayı içerisinde de "Dernek Üyeleri Sergisi" planlanmaktadır. "Sırsız Raku Etkinliği" projesi kapsamında Kuzey Kıbrıs seramik sanatına ve eğitimine, bu alanda faaliyet gösteren kursiyer ve öğrencilerimiz başta olmak üzere, amatör ve profesyonel seramik sanatçılarına faydalı olmak ve katkı sağlamak amaçlanmaktadır. Etkinliğimize maddi manevi destek olan sponsorlarımız, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Kültür Dairesi Müdürlüğü, Kıbrıs Ilim üniversitesi, Atatürk Meslek Lisesi ve Mezi Trading LTD'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

"Seramik Sanatına" gönül vermiş bireyler olarak tüm sanatçılarımız', sanatseverlerimizi ve halkımızı "Sırsız Raku Etkinliği" mize bekliyoruz.
Tüm etkinlikler Kıbrıs İlim Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.