KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Görsev Tepe İkinci Resitalini Verecek

Görsev Tepe İkinci Resitalini Verecek

<P>Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 10 yaşındaki ödüllü piyanisti Görsev Tepe, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu himayesinde 8 Haziran Salı akşamı 20.30 da ikinci resitalini verecek.</P>

Yayın Tarihi: 06/06/10 15:07
okuma süresi: 1 dak.
Görsev Tepe İkinci Resitalini Verecek
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 10 yaşındaki ödüllü piyanisti Görsev Tepe, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu himayesinde 8 Haziran Salı akşamı 20.30 da ikinci resitalini verecek.

Deniz Temiz Derneği'nin organize ettiği Cyprus Piano bünyesindeki resitalde Tepe, Bach, Mozart, Schubert, Chopin ve Türk besteci U.C. Erkin'in eserlerini seslendirecek.

3 yıldan beri piyanist Rauf Kasimov'la çalışan Görsev Tepe bugüne kadar birçok piyano konserine katıldı. 2009 da ilk resitalini veren Görsev Tepe aynı yıl İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Pera Piyano Festivali'ne katıldı. Tepe, Şubat 2010 da Çek Cumhuriyeti 17. Amadeus Piyano Yarışması'nda Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Deniz Temiz Derneği'nden yapılan açıklamada, konser biletlerinin 15 TL'ye Deniz Temiz Derneği- Girne Limanı, Deniz Plaza, Bellapais Office, Pia Bella Hotel, Kybele Restaurant ve girişte temin edilebileceği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.