KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Sıla 4'ün "2010" isimli yeni CD'si Eylül ayında piyasada

Sıla 4'ün "2010" isimli yeni CD'si Eylül ayında piyasada

<P>Sıla 4'ün "2010" isimli yeni CD'si, Eylül ayı başlarında satışa çıkıyor. Müzikseverlerin merakla beklediği "2010" CD'si için stüdyo çalışmaları yaklaşık sekiz aydır sürdürülüyordu. "Sıla 4-2010" CD'sinde onbir parça yer alacak. Bu parçalar şunlar: Kara Değil Mi, Ararım Sorarım Seni, Esti Seher Yeli, Elele, Kıbrıs Gelini, Yine Seni İsterdim, Vapor, Biz Gidiyorug, Gönül Seni, Ağaçlar Kalem Olsa ve Göç.</P>

Yayın Tarihi: 27/08/10 11:03
okuma süresi: 1 dak.
Sıla 4'ün "2010" isimli yeni CD'si Eylül ayında piyasada
A- A A+

"Sıla 4 – 2010" CD'si, bir önceki gibi yine Re-Chord stüdyolarında Kutay Alicik tarafından yapıldı. "Mastering" işlemleri İngiltere'de gerçekleştirilen yapmın, baskı işleri ise Türkiye'de gerçekleştirdi.

Yeni "Sıla 4" CD'sinde toplam dokuz müzisyen yer aldı. Bu müzizyenler;
gitarda Erkan Erzurumlu, klavyede Hüseyin Kırmızı, bas gitarda Mete Pere, perdesiz bas'ta Cahit Kutrafalı, davulda Uğur Güçlü, kemanda Ertem Nalbantoğlu, viyolonsel'de Gürhan Nuray, flütte Mehmet Sakarya, kavalda Ahmet Akarsu oldu.

Hatırlanacağı gibi, uzun bir sessizlik döneminden sonra Sıla 4, geçen yıl "Sıla 4- 2009" adı verilen bir CD'sini müzikseverlere sunmuş ve söz konusu CD, Kıbrıs ölçülerine göre olağanüstü ilgi görmüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.