KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Tiyatrolar Günü'nde "Devlet - Tiyatro İlişkisi" irdelenecek

Tiyatrolar Günü'nde "Devlet - Tiyatro İlişkisi" irdelenecek

Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla "Devlet-Tiyatro İlişkisi" konulu bir panel düzenleyecek. Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları işbirliğiyle düzenlenecek olan panele, konuşmacı olarak TC Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin, TC Devlet Tiyatroları eski Genel Müdürü, oyuncu- yönetmen ve eğitmen Prof. Dr. Bozkurt Kuruç ve Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları eski Müdürü, oyuncu-yönetmen Hilmi Özen katılacak.

Yayın Tarihi: 21/03/11 10:58
okuma süresi: 2 dak.
Tiyatrolar Günü'nde "Devlet - Tiyatro İlişkisi" irdelenecek
A- A A+

Devlet Tiyatroları Müdürü Hakan Yozcu'nun verdiği bilgiye göre, moderatörlüğünü Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları yönetmeni Dr. Zerrin Akdenizli'nin yapacağı panel, 24 Mart Perşembe günü saat 11.00'de YDÜ İletişim Fakültesi salonunda gerçekleşecek.

Herkese açık olan panelde tiyatro sanatının gelişiminde devlet politikalarının önemi tartışılacak.

Panel açılışında, Turizm Çevre Ve Kültür Bakanı Kemal Dürüst de, bir konuşma yapacak.

DİĞER ETKİNLİKLER

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları tarafından hafta içerisinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları 26 Mart'tan itibaren Lefkoşa AKM'de "Ah Aşk Ah Aşk" isimli müzikal komediyi sunmaya başlayacak.

28 Mart'ta tiyatro sanatçılarından bir grup Erneköy Lisesi öğrencileriyle tiyatro üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek.

29 Mart'a Turizm Çevre Ve Kültür Bakanı Kemal Dürüst, tiyatroculara Lefkoşa Merit Otel'de saat 16.00'da bir resepsiyon verecek. Bu resepsiyonda KKTC tiyatrosuna hizmet etmiş, emek vermiş sanatçılara onur plaketi verecek.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.