EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Hızlı ve güvenilir para transferinde Near East Bank farkı

Hızlı ve güvenilir para transferinde Near East Bank farkı

Gelişen teknoloji ile birlikte çağın hızlı bankacılığını yakalayan Near East Bank, ülke finans sektöründe fark yaratan hizmetlerine bir yenisini ekleyerek EFT (Elektronik Fon Transferi) sistemiyle hızlı ve güvenilir para transferi uygulamasını başlattı. Online EFT sistemi sayesinde şubeye gitmeden bürokratik işlem yapmadan, online olarak bankadan bankaya veya bankadan hesaba anında para transferi yapılabiliyor.

Yayın Tarihi: 07/02/14 13:57
okuma süresi: 3 dak.
Hızlı ve güvenilir para transferinde Near East Bank farkı
A- A A+

Sahip olduğu yetkin ve dinamik insan kaynağını yüksek teknolojiye dayanan alt yapı yatırımlarıyla sürekli takviye ederek teknoloji bankacılığında 'hizmet ayrıcalığı' yaratan Near East Bank'ın başlattığı Online EFT hizmeti küresel finans piyasalarının yoğun olarak kullandığı enstrümanlar arasında yer alıyor.

Teknoloji Bankacılığına 2013 yılında 3 milyon lirayı aşan yatırımlar yapan Near East Bank'ın hızlandırdığı yeni teknoloji hamlesi Online EFT işlemi ile dileyen her tüketici internet üzerinden güvenli bir ortamda para transferi yapabiliyor.

Yoğun ve titiz bir hazırlık devresinin ardından global piyasa enstrümanlarından biri olarak hizmete konan EFT ile herhangi bir onaya takılmadan dilediğiniz banka ve hesaba anında para aktarılabiliyor. Müşterilerine hayatı daha kolay, zamanı daha değerli kılan Near East Bank, EFT işlemleri için www.neareastbank.com dan internet bankacılığı bölümüne giriş yapmaları yeterli.

Güvenle büyümeye devam eden Near East Bank, değişen müşteri ihtiyaçlarını, yaşam tarzlarını da göz önüne alarak "İnovatif Bankacılık" stratejisi oluşturdu. Banka organizasyon yapısını da hizmet anlayışıyla paralel, bilgi çağının sunduğu teknolojik çözümlerle donattı. Çağdaş ve yenilikçi bankacılık anlayışı çerçevesinde 2014 yılını inovatif bankacılık alanında hedef yılı olarak kabul eden Near East Bank daha ilk adımda dünyanın birçok ünlü bankasının kullandığı Oracle Exadata sistemini devreye koyarak internet üzerinden yapılan tüm bankacılık işlemlerine en üst seviyede güvenlik sağladı.

Facebook Kullanıcılarına Özel Teşvikler

Teknoloji Bankacılığının yeniliklerini Facebook üzerinden sanal dünyaya da taşıyan ve bu konuda yüksek oranda takipçi sayısını elinde tutmaya devam eden Near East Bank, Facebook takipcilerine Kıbrıs'ta ilk kez " Bir Tıkla Akıllı Kredi" ve şimdi de " Bir Tıkla Renkli Kredi " adıyla özel teşvikli kredi ürünleri sunuyor.

Kredi Faizleri Kontrol Altında

Ekonomik süreçten dolayı piyasada hızla yükselen kredi faiz oranlarına rağmen, Near East Bank kredi faiz oranlarını kontrol altında tutarak, artan talep yoğunluğuna kolaylık sağlayıp tüm yeni kredi ürünlerinde özel takipçi indirimleri sağladı. Near East Bank sosyal medya takipcileri bir yandan özel düşük faizli kredi avantajlarından yararlanırken diğer yandan klasik bürokratik kredi başvurusu yerine internetten basit ve anında önbaşvuru yapabiliyorlar. Ayrıca takipçiler istedikleri anda kendilerine özel www.kredimneoldu.com sitesinden kredi başvuru süreçlerini kolaylıkla izleyebiliyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.