EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Creditwest transfer kredi ürünü hizmette

Creditwest transfer kredi ürünü hizmette

Bankacılık sektöründe yenilikçi ürün ve hizmetleriyle fark yaratan Creditwest Bank, bireysel müşterilere yönelik yeni bir kredi ürünü olan 'Transfer Kredi'yi hizmete sundu.

Yayın Tarihi: 11/09/14 13:56
okuma süresi: 3 dak.
Creditwest transfer kredi ürünü hizmette
A- A A+

Tatil döneminin bitip eğitim döneminin başlamasıyla kredi kartı kullanımının arttığı bu dönemde hizmete sunulan Creditwest Bank Transfer Kredi, müşterilerin tüm bankalara ait biriken kart borçlarını bir defada kapatmalarına ve kart limitlerini yeniden kullanıma hazır hale getirmelerine olanak sağlıyor. Bu krediyi kullanan bireysel müşteriler kredi kartı borçlarını uzun vadelerde ve daha düşük faizle ödeme imkanı buluyor.

GÜNGÖR: TRANSFER KREDİ SAYESİNDE KREDİ KARTI BORÇLARI DAHA UZUN VADELERLE VE DÜŞÜK FAİZLE ÖDENİYOR

Konu ile ilgili bilgi veren Creditwest Bank Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Gürol Güngör, Creditwest Bank'ın her geçen gün büyüyen ve Kıbrıs halkının ihtiyaçlarına uygun ürünler sunan bir banka olduğunu ifade etti.

Creditwest Bank'ın 20. hizmet yılını kutladığı bu yılda aktif büyüklük itibariyle Kıbrıs'ın en büyük özel bankası olduğunun altını çizen Güngör, bireysel ve ticari bankacılıkta hizmeti ön planda tutarak, kişi ve kurumlara özel ürünler sunduklarını kaydetti.

Creditwest Bank Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürol Güngör 'İç piyasanın gidişatını ve finansman ihtiyacını yakından analiz ediyoruz ve özellikle bu dönemde bireysel müşterilerin dönem sonlarında ödenmeyen kart borçlarına yüksek faizler ödediklerini görüyoruz.' diyerek Creditwest Transfer Krediyi tatil, eğitim ve bayram harcamalarının arttığı bu dönemde hizmete sunduklarını açıkladı.

Piyasada kullanılan kredi kartlarına, gününde ödenmeyen borçlar için yüksek faiz uygulandığını belirten Güngör, müşterilerin kart borçlarının tamamını kapatmakta sıkıntı yaşadığını ifade etti. Bu ihtiyaca yönelik olarak Creditwest Bank Transfer Kredi ile yeni ve mevcut müşterilerine tüm bankalara ait kredi kartı borçlarını kapatabilmeleri için 60 aya varan vade ve %0'dan başlayan faiz imkanı sunduklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.