EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

SIBOS 2014'e Kuzey Kıbrıs'tan davet edilen tek banka Creditwest Bank

SIBOS 2014'e Kuzey Kıbrıs'tan davet edilen tek banka Creditwest Bank

Dünya finans piyasasının geleceğinin şekillendirildiği bu yıl Boston'da gerçekleşen SIBOS 2014'e etkinliğine Creditwest Bank katıldı.

Yayın Tarihi: 02/10/14 15:46
okuma süresi: 2 dak.
SIBOS 2014'e Kuzey Kıbrıs'tan davet edilen tek banka Creditwest Bank
A- A A+

Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications(SWIFT) tarafından bu yıl ABD'nin Boston eyaletinde 29 Eylül-2 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan ve dünya finans piyasasının geleceğinin işbirliği ile şekillendirildiği bir haftalık etkinliğe Kuzey Kıbrıs'tan Creditwest Bank davet edildi.

Her yıl dünyanın önemli şehirlerinde düzenlenen konferans, fuar ve sektör iletişiminin artırılmasına yönelik etkinliklerin düzenlendiği dünya finans sektörünün en önemli etkinliği niteliği taşıyan SIBOS 2014'e davet üzerine Kuzey Kıbrıs'tan Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol ve Creditwest Bank Hazine ve Dış İşlemler Genel Müdür Yardımcısı Mazher Zaheer katılacak.

SIBOS etkinliği SWIFT( Dünya Bankalararası Elektronik Fon Transferi Topluluğu) tarafından uluslararası bankacılık operasyonlarının geliştirilmesi , global finans topluluğunun uluslararası ticaret, ödemeler, güvenlik ve nakit yönetiminin etkin ve işbirliği ile sağlanması amacıyla düzenleniyor. Finans sektörünün en önemli etkinliği olan SIBOS'a bu yıl finans sektöründen 7000 kilit uzman ile uluslararası finans kurumları, teknoloji ve altyapı firmaları katılım gösteriyor. Bir haftalık etkinlikte 6 önemli başlıkta, yüzlerce konuşmacının katılacağı konferanslar, forumlar ile 200'ün üzerinde firma ve finans kuruluşu fuar alanında yer alacak sektör içi iletişimi artıracak .

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.